I politiforhør etter høylytt kosestund i boblebadet

Naboen fikk nok av Hollywood-stjernens høylytte kosestund med ektemannen.

FEST I BOBLEBADET:  Katherine Heigl og ektemannen Josh Kelly måtte forklare seg for politiet etter at en nabo klaget på støy fra eiendommen deres. Foto: Stella Pictures
FEST I BOBLEBADET: Katherine Heigl og ektemannen Josh Kelly måtte forklare seg for politiet etter at en nabo klaget på støy fra eiendommen deres. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespilleren Katherine Heigl (31) - best kjent for sin rolle som dr. Izzie Stevens i TV 2-serien «Grey's anatomy» prøver ikke å legge å skjul på at hun fortsatt er stormende forelsket i sin ektemann Josh Kelly (30), som hun giftet seg med i 2007.

Mandag kveld ble det imidlertid litt for mye kos for paret i boblebadet utenfor deres hjem i Los Angeles, ifølge nettsiden TMZ.com.

En av naboene til huset, som Katherine og Josh har bodd i siden 2008, syntes nemlig lydnivået fra duoens private fest ble så høy, at han tilkalte politiet.

Dagen før hadde Katherine - som kan glede seg over at hennes nyeste film «Life as we know it» forrige helg var den nest mest sette på amerikanske kinoer - feiret filmsuksessen med Josh og deres adoptivdatter Naleigh på restauranten En-Sushi.

Kun iført badetøy ble Heigl og hennes ektemann forhørt av politiet i 22-tiden lokal tid mandag kveld.

Paret skal ifølge TMZ. com ha sagt til politiet at naboen tidligere har klaget på bråk fra flere av de andre naboene også.

Det er foreløpig ikke kjent om kjendisekteparet vil bli ilagt noe straff etter møtet med politiet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi ønsker oss en baby til