Scarlett Johansson:

I pikant trekantdrama etter bruddet

«Lost in Translation»-stjernen nyter singellivet igjen etter sin andre skilsmisse.

DATER FLERE MENN: Etter bruddet fra ektemannen i januar har Scarlett blitt koblet til flere ungkarer, og dater nå to menn. Foto: NTB Scanpix
DATER FLERE MENN: Etter bruddet fra ektemannen i januar har Scarlett blitt koblet til flere ungkarer, og dater nå to menn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den vakre skuespilleren Scarlett Johansson (32) var i mange år omsvermet av menn, før hun giftet seg og fikk barn med den franske journalisten Romain Dauraic (34).

Eks-paret, som har datteren Rose Dorothy (3), giftet seg i oktober 2014. I januar i år kom nyheten om at de hadde valgt å gå hver til sitt. Scarlett har ligget lavt etter bruddet, men har nå begynt å nyte sin nye tilværelse som singel.

Ifølge nettsiden Radar Online er Scarlett midt i et kjærlighetstriangel - hun har nemlig forhold til to menn samtidig. «Saturday Night Live»-stjernen Colin Jost (34) har fanget skjønnhetens interesse, og det samme har filmfotografen Kevin Horn.

- Hun føler seg frigjort, og ser ingen grunn til at hun trenger å velge mellom disse flotte mennene, sier en kilde til nettsiden.

Klinte i baren

Begge mennene vet om hverandre ifølge kilden.

- Hun har fortalt dem at hun ikke er klar for noe seriøst.

HET FLØRT: Den 32 år gamle skuespilleren skal ha et forhold til TV-stjernen Colin Jost. Foto: NTB Scanpix
HET FLØRT: Den 32 år gamle skuespilleren skal ha et forhold til TV-stjernen Colin Jost. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scarletts flørt med Colin Jost startet etter at hun i mai var med i en episode av «Saturday Night Live», og ble med stjernene på en fest i etterkant.

- Scarlett og Colin klinte i baren. De vekslet mellom å kysse og snakke sammen, forteller et øyenvitne til nettstedet og fortsetter:

- De sto i baren foran alle og klinte minst to ganger før de minglet med de andre menneskene.

Ikke monogam

Å date to menn samtidig er kanskje ikke så uvanlig for Scarlett, som fikk mye oppmerksomhet da hun tidligere i år uttalte at «monogami ikke er naturlig».

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, sa «Lucy»-stjernen til Playboy måneden etter at bruddet ble kjent.

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting, fortsatte hun.

Krangler om datteren

I etterkant av bruddet fra Romain har paret vært involvert i en bitter strid om omsorgen for datteren Rose (3). Romain ønsket å ta med datteren til hjemlandet sitt, noe Scarlett ikke ville høre snakk om.

- Han ønsker å ta med datteren til Frankrike. Scarlett Johansson reiser veldig mye. Dette kommer til å bli en interessant prosess, uttalte Romains advokater til New York Post i mai.

Det endelige utfallet av omsorgssaken er ennå ikke offentlig kjent.

Fra 2008 til 2011 var den talentfulle skuespilleren gift med «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (40). Han er i dag gift og har to barn med Blake Lively (29).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Scarlett blant annet en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjerna Sean Penn (56).

LES OGSÅ: Bitter kamp om datteren etter bruddet

BRUDD: Scarlett Johansson og den franske journalisten Romain Dauraic gikk hver til sitt tidligere i år. Nå krangler de om omsorgen for sin tre år gamle datter.
BRUDD: Scarlett Johansson og den franske journalisten Romain Dauraic gikk hver til sitt tidligere i år. Nå krangler de om omsorgen for sin tre år gamle datter. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer