DATER FLERE MENN: Etter bruddet fra ektemannen i januar har Scarlett blitt koblet til flere ungkarer, og dater nå to menn. Foto: NTB Scanpix
DATER FLERE MENN: Etter bruddet fra ektemannen i januar har Scarlett blitt koblet til flere ungkarer, og dater nå to menn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Scarlett Johansson:

I pikant trekantdrama etter bruddet

«Lost in Translation»-stjernen nyter singellivet igjen etter sin andre skilsmisse.

(Seoghør.no): Den vakre skuespilleren Scarlett Johansson (32) var i mange år omsvermet av menn, før hun giftet seg og fikk barn med den franske journalisten Romain Dauraic (34).

Eks-paret, som har datteren Rose Dorothy (3), giftet seg i oktober 2014. I januar i år kom nyheten om at de hadde valgt å gå hver til sitt. Scarlett har ligget lavt etter bruddet, men har nå begynt å nyte sin nye tilværelse som singel.

Ifølge nettsiden Radar Online er Scarlett midt i et kjærlighetstriangel - hun har nemlig forhold til to menn samtidig. «Saturday Night Live»-stjernen Colin Jost (34) har fanget skjønnhetens interesse, og det samme har filmfotografen Kevin Horn.

- Hun føler seg frigjort, og ser ingen grunn til at hun trenger å velge mellom disse flotte mennene, sier en kilde til nettsiden.

Klinte i baren

Begge mennene vet om hverandre ifølge kilden.

- Hun har fortalt dem at hun ikke er klar for noe seriøst.

HET FLØRT: Den 32 år gamle skuespilleren skal ha et forhold til TV-stjernen Colin Jost. Foto: NTB Scanpix
HET FLØRT: Den 32 år gamle skuespilleren skal ha et forhold til TV-stjernen Colin Jost. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Scarletts flørt med Colin Jost startet etter at hun i mai var med i en episode av «Saturday Night Live», og ble med stjernene på en fest i etterkant.

- Scarlett og Colin klinte i baren. De vekslet mellom å kysse og snakke sammen, forteller et øyenvitne til nettstedet og fortsetter:

- De sto i baren foran alle og klinte minst to ganger før de minglet med de andre menneskene.

Ikke monogam

Å date to menn samtidig er kanskje ikke så uvanlig for Scarlett, som fikk mye oppmerksomhet da hun tidligere i år uttalte at «monogami ikke er naturlig».

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, sa «Lucy»-stjernen til Playboy måneden etter at bruddet ble kjent.

- Et ekteskap krever mye av deg. Veldig mye. Det faktum at så mange - eller alle - må jobbe så iherdig for å få det til å fungere, beviser at monogami ikke er en naturlig ting, fortsatte hun.

Krangler om datteren

I etterkant av bruddet fra Romain har paret vært involvert i en bitter strid om omsorgen for datteren Rose (3). Romain ønsket å ta med datteren til hjemlandet sitt, noe Scarlett ikke ville høre snakk om.

- Han ønsker å ta med datteren til Frankrike. Scarlett Johansson reiser veldig mye. Dette kommer til å bli en interessant prosess, uttalte Romains advokater til New York Post i mai.

Det endelige utfallet av omsorgssaken er ennå ikke offentlig kjent.

Fra 2008 til 2011 var den talentfulle skuespilleren gift med «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (40). Han er i dag gift og har to barn med Blake Lively (29).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Scarlett blant annet en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjerna Sean Penn (56).

LES OGSÅ: Bitter kamp om datteren etter bruddet

BRUDD: Scarlett Johansson og den franske journalisten Romain Dauraic gikk hver til sitt tidligere i år. Nå krangler de om omsorgen for sin tre år gamle datter.
BRUDD: Scarlett Johansson og den franske journalisten Romain Dauraic gikk hver til sitt tidligere i år. Nå krangler de om omsorgen for sin tre år gamle datter. Vis mer