Bianca Ingrosso:

I ordkrig med moren

Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren er helt uenige når det kommer til å fikse på utseendet.

UENIGE: Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren har et nært forhold. Det betyr imidlertid ikke at de er enige om alt. Foto: Erik Simander/TT/NTB
UENIGE: Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren har et nært forhold. Det betyr imidlertid ikke at de er enige om alt. Foto: Erik Simander/TT/NTB Vis mer
Publisert

26 år gamle Bianca Ingrosso har de siste åra vært skyteskive for en rekke krasse kommentarer fra følgerne sine i sosiale medier, og enkelte brukere har så å si ikke vist henne noen nåde.

Bianca har ved flere anledninger måttet forsvare seg mot svært uhyggelige kommentarer om både privatliv, utseende og business.

Nå er det imidlertid moren Pernilla Wahlgren (53) hun har sett seg nødt til å svare, skriver blant andre Aftonbladet, som henviser til ukas episode av familiens realityprogram «Wahlgrens Värld».

Pernilla stiller nemlig spørsmål om hvorfor unge, inkludert datteren, velger å fikse på utseendet sitt, med blant annet bruk av botox.

MENS-REKLAME: Bianca Ingrosso befinner seg nok en gang i hardt vær, etter at hun reklamerte for intimprodukter for kvinner. Video: DeoDoc. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Vis mer

Klar oppfordring fra moren

Det skal riktignok nevnes at Bianca nektet hardnakket i fjor for at hun har brukt botox. Ifølge den svenske avisen kommer hun imidlertid inn på temaet med moren i den ferske episoden.

- Jeg gjør det fordi når jeg er med i «Talang» så får jeg en sånn blodåre her, en sånn spent blodåre som gjør at jeg ser forferdelig sint ut på tv, forklarer Bianca, uten at moren akkurat er enig.

- Og jeg synes man ser sint ut med botox. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal ta botox når man er så ung. Det skjønner jeg ikke, sier Pernilla.

26-åringen mener på sin side at morens generasjon ofte stiller spørsmål ved hvorfor unge ønsker å fikse på utseendet, samtidig som de selv gjør ulike inngrep.

FORHOLD: Gjennom serien «Wahlgrens verden» har man fått innblikk i livet til datter Bianca Ingrosso og mamma Pernilla Wahlgren. Men forholdet deres har ikke alltid vært så bra som det er i dag. Nå forteller de hva som endret det. Reporter: Henriette Eilertsen. Video: Thea Hope/Dplay/Rød Løper Vis mer

Pernillas sønn, og Biancas bror, Benjamin Ingrosso (24), hevder på sin side at søsteren ser ut som en annen i dag enn hva hun gjorde for bare tre år siden.

- Det er noen i familien min som har fått for seg at den dagen jeg fylte 18 ... om jeg forandrer utseendet når jeg blir eldre, så er det fordi jeg selv har endret på det, ikke fordi jeg blir eldre, svarer 26-åringen.

Fillers

Dette er imidlertid ikke første gang Pernilla Wahlgren har uttrykket at hun ikke er særlig fornøyd med at datteren endrer på utseendet sitt.

For ett år siden forsøkte hun nemlig å få Bianca til å slutte med fillers i leppene.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

26-åringen, som er blant Sveriges største influensere, påpekte at fillers forsvinner i løpet av et halvt år, en forklaring moren ikke kjøpte.

- Ja, og når det har gått ut kan du slutte med det, sa Pernilla.

I stedet for å ta til seg morens råd, mente Bianca at også Pernilla burde fikse på utseendet.

- Nei, du kunne også lagt inn litt, man ser jo knapt overleppa di, sa hun.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slik traff de hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer