Bianca Ingrosso:

I ordkrig med moren

Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren er helt uenige når det kommer til å fikse på utseendet.

UENIGE: Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren har et nært forhold. Det betyr imidlertid ikke at de er enige om alt. Foto: Erik Simander/TT/NTB
UENIGE: Bianca Ingrosso og Pernilla Wahlgren har et nært forhold. Det betyr imidlertid ikke at de er enige om alt. Foto: Erik Simander/TT/NTB Vis mer
Publisert

26 år gamle Bianca Ingrosso har de siste åra vært skyteskive for en rekke krasse kommentarer fra følgerne sine i sosiale medier, og enkelte brukere har så å si ikke vist henne noen nåde.

Bianca har ved flere anledninger måttet forsvare seg mot svært uhyggelige kommentarer om både privatliv, utseende og business.

Nå er det imidlertid moren Pernilla Wahlgren (53) hun har sett seg nødt til å svare, skriver blant andre Aftonbladet, som henviser til ukas episode av familiens realityprogram «Wahlgrens Värld».

Pernilla stiller nemlig spørsmål om hvorfor unge, inkludert datteren, velger å fikse på utseendet sitt, med blant annet bruk av botox.

Klar oppfordring fra moren

Det skal riktignok nevnes at Bianca nektet hardnakket i fjor for at hun har brukt botox. Ifølge den svenske avisen kommer hun imidlertid inn på temaet med moren i den ferske episoden.

- Jeg gjør det fordi når jeg er med i «Talang» så får jeg en sånn blodåre her, en sånn spent blodåre som gjør at jeg ser forferdelig sint ut på tv, forklarer Bianca, uten at moren akkurat er enig.

- Og jeg synes man ser sint ut med botox. Jeg skjønner ikke hvorfor man skal ta botox når man er så ung. Det skjønner jeg ikke, sier Pernilla.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.