«Selling Sunset»:

I ordkrig: - Du er dopet

Stemningen er dårlig mellom de to realitykollegaene.

ORDKRIG: Christell Stause havner i konflikt med kollega, Nicole Young. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB
ORDKRIG: Christell Stause havner i konflikt med kollega, Nicole Young. Foto: Broadimage / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter mye venting kan Netflix' realityfans endelig glede seg over at sesong seks av «Selling Sunset» har ankommet. Serien med de fasjonable eiendomsmeklerne og de luksuriøse husene fenget TV-seere, trolig på grunn av at programmet også inneholder en god dose dramatikk.

I sesong fem var seere vitne til at mekler Chrishell Stause (41) var i et forhold med sjefen sin, Jason Oppenheim (46). Forholdet hadde tatt slutt allerede ved sesongens gjenforeningsepisode, og Stause har funnet kjærligheten med den australske artisten G-Flip (29).

I de nye episodene havner 41-åringen i ordkrig med et nytt ansikt i serien, Nicole Young (37), nettopp på grunn av forholdet førstnevnte var i med Oppenheim. Young, som er ny i programmet, kritiserer at Stause datet sjefen sin.

«Vanderpump Rules» er ved veis ende, og under «The reuinion» møtes Ariana Madix og Tom Sandoval. Video: Bravo/Jenny Emilie Aas Vis mer

- Faen ta deg

Ifølge Page Six havner de to kvinnene i en opphetet krangel under en firmatur til Palm Springs.

I en disputt som omhandler Stauses tidligere forhold sier til slutt Young at hun vil la samtalen ligge, hvorpå 41-åringen svarer:

- Det er jeg sikker på at du vil, du har ikke noen gode poeng å komme med og du er dopet.

- Faen ta deg, svarer Young.

ANKLAGES: Nicole Young blir anklaget for å være dopet på firmatur. Foto: Netflix © 2023
ANKLAGES: Nicole Young blir anklaget for å være dopet på firmatur. Foto: Netflix © 2023 Vis mer

- Jeg vet ikke hva som er i drinken din, eller hva du har tatt, men det går fint for meg å la denne samtalen ligge fordi det virker som det er mer enn bare vin i glasset ditt. Du har virket dopet i hele kveld, sier Stause.

I sesongavslutningen av «Vanderpump rules» blir alt om trekantdramaet mellom Ariana Madix, Tom Sandoval og Raquell Leviss lagt på bordet. Video: Bravo/Jenny Emilie Aas. Vis mer

Tok en test

Young forlater bordet etter at hun ikke får noe særlig støtte fra de andre profilene i programmet. Etter innspillingen uttaler hun overfor People at hun ble helt knust av anklagene.

- Da hun (Stause, journ.anm.) først sa det, føltes det som om jeg ble truffet av et tog. Jeg var så sjokkert, sier hun, og fortsetter:

- Det tok meg et øyeblikk å ta innover meg hva hun hadde sagt, og jeg var knust. Absolutt helt knust.

37-åringen skal ha tatt en dopingtest etter hendelsen for å bevise at hun faktisk ikke var påvirket.

HJERTEKNUST: I det spanske Netflix-programmet «Love Never Lies» får deltaker Sara se kjæresten sin Guillem være intim med en annen kvinne, og velger å ta hevn etter en hjerteskjærende reaksjon. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

LES OGSÅ: Avslørt av barnepiken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer