- I Norge liker vi å le av folk som går på snørra

Alt gikk ikke etter planen da Lene Alexandra prøvde seg i «Fangene på fortet». Se video!

UHELDIG: Her faller Lene Alexandra av en tredemølle under innspillingen av TV3-programmet «Fangene på fortet». Foto: TV3
UHELDIG: Her faller Lene Alexandra av en tredemølle under innspillingen av TV3-programmet «Fangene på fortet». Foto: TV3 Vis mer
Se video av Lene Alexandra i «Fangene på fortet» nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Lene Alexandra Øien måtte ned for telling da hun sammen med «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard, snøbrettkjører Helene Olafsen og tidligere alpinist Hedda Berntsen spilte inn episoden av TV3s kjendiskonkurranse «Fangene på fortet», som vises søndag.

Etter å ha forsøkt å kapre en nøkkel ved å hente bøtter med vann, samtidig som hun løper på et samlebånd, snubler den tidligere «Skal vi danse»-vinneren av båndet idet hun skal forlate rommet.

- Jeg var ikke redd for å miste balansen. Har ikke sett klippet, men jeg følte selv jeg hadde god kontroll. Jeg syns det var en deilig øvelse å bryne seg på. Øvelsen gikk både på kondisjon, konsentrasjon, fokus, balanse, teknikk.. Det var deilig!

29-åringen, som nå utdanner seg til personlig trener, hevder uhellet ikke var så ubehagelig som det ser ut som.

- Jeg følte for å være  litt dramatisk i utgangen, haha. Jeg slo meg ikke, jeg tåler en støyt! Har trossalt spilt håndball og fotball i 10 år. Hele øvelsen ga meg et kick.

I forrige episode av «Fangene på fortet» måtte skuespiller Geir Kvarme ned for telling i samme øvelse.

Lene Alexandra tror de to uhellene får frem smilebåndet hos TV-seerne.

- Jeg syns han er en kjempesøt person og underholdningverdien i det han gjorde var meget bra. Han bør være stolt! Den største gleden man kan ha er å gjøre andre glad. I Norge liker vi å le av folk som går på snørra, sier hun til Seher.no.

«Fangene på fortet» ser du søndager kl 20.00 på TV3.

Finn oversikten over dine favorittprogram i Seher.nos TV-guide!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det kom veldig overraskende på[obj:media:9373]