- I noens øyne er det kanskje urettferdig

«Idol»-deltager Maria Sandsdalen fikk bruke vielse som audition. Men det kan også bety fare, mener hun.

UT PÅ TUR: «Idol»-dommerne Marion Ravn, Hans Erik Dyvik Husby, Bertine Zetlitz og Gunnar Greve Pettersen oppsøker selv i høst fem deltagere som ikke har mulighet til å stille på audition. Tirsdag er turen kommet til Maria. Foto: Roy Darvik/TV2
UT PÅ TUR: «Idol»-dommerne Marion Ravn, Hans Erik Dyvik Husby, Bertine Zetlitz og Gunnar Greve Pettersen oppsøker selv i høst fem deltagere som ikke har mulighet til å stille på audition. Tirsdag er turen kommet til Maria. Foto: Roy Darvik/TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Årets «Idol»-episoder kommer på løpende bånd, og tirsdag er det Bergen som står for tur for de fire dommerne Hans Erik Dyvik Husby, Bertine Zetlitz, Marion Ravn og Gunnar Greve Pettersen. 

En av deltagerne TV-seerne får stifte nærmere bekjentskap tirsdag er Maria Sandsdalen (27). Sandsdalen er en av fem såkalte gullbillettkandidater i TV 2-programmet denne høsten, og i tirsdagens episode får man se at Bertine Zetlitz møter opp i en vielse der Maria synger.

Hvis hun imponerer, får hun altså en gullbillett til den neste «Idol»-runden i Oslo.

- Å synge i et bryllup er vel noe av det mest høytidlige man kan gjøre. Jeg hadde sterkt fokus på det jeg skulle gjøre i vielsen, ville ikke gjøre feil, og tok det vel mest som en bonus dersom jeg skulle gå videre i «Idol», sier den blide 27-åringen til Seher.no.


Hvordan det går - og om Maria tar seg videre i programmet - får seerne først se tirsdag kveld. Det som i hvert fall er sikkert er at den unge jenta allerede har rukket å samarbeide med etablerte artister som for eksempel Erik & Kriss. I tillegg har hun koret for blant andre Mira Craig og Admiral P.

Mandag fortalte informasjonsansvarlig for «Idol» i TV 2, Bjarne Laastad, at gullbillettkandidatene som blir oppsøkt av dommerne i høst blir plukket ut av produksjonen og dommerne gjennom søknadsskjemaer eller gjennom venner og kjente. Blant annet har Marion Ravns egen søster tipset om én person.

- Dette er overhodet ikke bestemt på forhånd, sa Laastad til Seher.no mandag.
 
- Synes du selv at det er litt urettferdig overfor deltagere som må stå mange timer i kø for dette, Maria?
 
- I noens øyne er det kanskje urettferdig, men i mine øyne er det ikke det. Ok, man har sjansen til å få en gullbillett, men man får ingen ordentlig tilbakemelding. Dessuten, hvis man skulle gå videre, så er det slik at de andre deltagerne får møte fire dommere, mens jeg fikk møte én. Det er ikke noe fortrinn. Kommer man videre, har man press på seg til å prestere enda bedre når man skal møte de andre tre dommerne, mener hun.


Ifølge Sandsdalen hadde hun ikke fått noen som helst forsikringer om det ene eller det andre før Bertine Zetlitz dukket opp i bryllupet hun sang i.

- Nei, jeg fikk ingen lovnader. Jeg tenkte heller ikke så mye på det, jeg skulle bare gjøre en jobb under vielsen. Jeg visste også lite i forkant, jeg var klar over at de skulle være der, men de var veldig diskré og snek seg på en måte inn i kirken, forteller Maria Sandsdalen til Seher.no.

Hvordan Maria gjør det i «Idol» ser du på TV 2 tirsdag klokka 20. Få full oversikt i Seher.nos TV-guide.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er overhodet ikke bestemt på forhånd  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer