I natt avgjøres alt!

Klokken 03.00 natt til mandag går Martine Jonassen på scenen. Alt kan skje!

FINALEKLAR: Martine Jonassen gleder seg til avgjørelsen faller. Foto: AP
FINALEKLAR: Martine Jonassen gleder seg til avgjørelsen faller. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Endelig finale !

Etter mer enn 10 dagers forberedelser i Los Angles skal det hele avgjøres. Ca klokken 05.00 mandag morgen kårets årets Miss Universe.

Og midt i showet er Norges representant,  19 år gamle Martine Jonassen.


MØTTE SNOOP DOG - SE BILDENE !


Nattens show, som vises på TV-kanalen "Star", vil foregå som en kombinasjon av direktesending og opptak.
Hele den siste uken har jentene vært med på diverse opptak som klippes inn i direkte-sendingen.

Etter en snau time, ca kl 03.50, blir det klart hvilke 20 av de totalt 86 jentene som går videre til semifinalen. Deretter plukkes det ut  10, så 5 og til slutt står man igjen med årets Miss Universe, ca klokken 05.00 mandag morgen.

- Martine er en jordnær jente som vil takle dette bra uansett hvordan det ender, forteller Misse-general Geir hamnes på telefon fra Los Angles bare noen timer før det hele sparkes i gang.

- Selv om det er andre som nevnes blant favorittene, så har jeg fått veldig mange gode tilbakemeldinger på Martine. Kommer hun blant de 20 siste så kan alt skje, sier en optimistisk Hamnes.

- Jeg ser veldig fram til finalen, for det har vært lange dager den siste tiden. Vi har reist fra hotellet grytidlig, og ikke vært hjemme før sent på kvelden. Økter på opp mot 15 timer har ikke vært uvanlig, forteller Martine Jonassen til seher.no.

Uansett hvordan det til slutt går med den norske deltageren, så vil det sikkert være en opplevelse å gå på scenen i "The Shrine Auditorium" i Los Angeles. Det var der Oscar-utdelingen fant sted i en årrekke.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer