I narkotikarus én time etter TV 2-innspilling

Etter at «Til toppen av Norge» var ferdig, havnet Herman Frisch tilbake på narkokjøret, etter fire år som nykter.

PÅ TV: Herman Frisch er for tiden å se på TV 2 i serien «Til toppen av Norge». Her er han sammen med programleder Cecilie Skog. Foto: TV 2
PÅ TV: Herman Frisch er for tiden å se på TV 2 i serien «Til toppen av Norge». Her er han sammen med programleder Cecilie Skog. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Herman Frisch (32) er for tiden en av deltakerne som reiser på tur med programleder Cecilie Skog i TV 2-serien «Til toppen av Norge».

Men tiden etter innspillingen ble ingen positiv opplevelse for den tidligere rusmisbrukeren, ifølge Her og Nå. Etter at opptakene var ferdig, havnet Frisch tilbake på narkokjøret, etter fire år som nykter.

- Fra jeg sto ute i skauen etter TV-innspillingen til jeg var inne i Oslo, gikk det omtrent en time. Da var egentlig løpet kjørt. Jeg hadde ikke noe sted å sove den natten og ringte noen gamle bekjente.
 
- «Bare kom, vi har to kasser øl og 10 gram kokain», var svaret.

Etter det første tilbakefallet begynte Frisch å misbruke piller og heroin i tre og en halv uke.

Søsteren Helene Støren Fredriksen (44) - som også er med i «Til toppen av Norge» - slet med å få tak i ham på telefonen. En dag måtte hun sette seg på toget fra Trøgstad og hente ham på Oslo S.

- Da hadde det gått så langt at vi ikke ante hva vi skulle gjøre med ham. Herman ble sint på meg, og til slutt sa jeg at «jeg kan ikke hjelpe deg». Jeg fant frem til Mestringshuset i Vennesla, sier hun til Her og Nå.

Hermans rusproblemer startet da han var 16 år, og økte da han mistet en venn i en ulykke åtte år senre.

- Dette er en livsvarig kamp. Jeg kan bare ta en dag av gangen, sier han til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sniffet kokain for å bli kul

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer