Silje Norendal:

- I mitt hode er det krise

Snowboardstjernen må legge om treningsplanene etter å ha blitt matforgiftet på ferie.

BLE MATFORGIFTET: Både Silje og kjæresten, Alexander Bonsaksen, ble syke under Spania ferien tidligere i sommer. Her på Elles sommerfest i 2015. Foto: Se og Hør, Tor Lindseth
BLE MATFORGIFTET: Både Silje og kjæresten, Alexander Bonsaksen, ble syke under Spania ferien tidligere i sommer. Her på Elles sommerfest i 2015. Foto: Se og Hør, Tor Lindseth Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Snowboardstjernen Silje Norendal (23) er full gang med hardtrening til årets OL-sesong, men tidligere i sommer fikk treningen hennes en uventet stopp.

På en ferietur til Spania endte den talentfulle kongsbergsjenta opp på sykehus med matforgiftning, skriver VG.

- I mitt hode er det krise, men jeg må bare legge om planene, forteller Norendal til avisa.

Saken fortsetter under bildet.

TALENT: Her svever Silje høyt under FIS Snowboarding and Freestyle Skiing World Championships i Sierra Nevada i Spania i mars. Foto: NTB Scanpix.
TALENT: Her svever Silje høyt under FIS Snowboarding and Freestyle Skiing World Championships i Sierra Nevada i Spania i mars. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

23-åringen ferierte i Spania sammen med kjæresten, ishockeyproffen Alexander «Bonsa» Bonsaksen (30), og de ble begge to syke. Men verst gikk det utover Silje som måtte tilbringe fem dager på sykehus, mens Bonsaksen var på beina igjen etter to dager.

Dette passer selvfølgelig veldig dårlig i forhold til oppkjøringsplanene til OL.

- Ja, veldig dårlig. Barmarksperioden vår er ikke så langt og det er ikke gunstig med en måned der jeg har blitt brutt helt ned, forteller hun videre til VG.

Silje mistet nemlig mye kroppsvekt og muskelmasse, og forteller til avisa at hun må kjøre tunge gymøkter for å komme seg tilbake i form igjen.

I september starter første World Cup-konkurranse og så er hun klar for OL.

Saken fortsetter nedenfor.

- KJEDELIG Å IKKE DELTA: Silje Norendal brakk håndleddet i prøve-OL i Sør-Korea, og gikk dermed glipp av X Games på hjemmebane. Video Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Flyttet sammen

Silje og «Bonsa» forelsket seg mens de begge trente på Olympiatoppen i 2013 og har vært kjærester siden den gang.

I fjor høst ble det kjent at sportsparet ville ta forholdet et skritt videre.

- De skal flytte inn sammen, bekreftet eiendomsmegleren Caroline Ringså Ask fra Proaktiv Briskeby til Se og Hør i september.

Men selv om duoen ble offisielt samboere, så har de fortsatt måtte belage seg på mye alenetid.

For mens Silje reiser verden rundt med snowboardlandslaget, er Alexander hockeyproff i Tappara i Finland.

Heldigvis har de funnet formelen på å holde liv i kjærligheten.

- Skal et avstandsforhold funke, må vi være flinke til å inkludere hverandre, har Silje tidligere fortalt til Dagbladet.

LES OGSÅ: Farmen-Gaute kobles til ny reality-jente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer