Selena Gomez og Justin Bieber:

«I løpet av to måneder erstattet du oss»

Fansen er overbevist om at den nye sangen til Selena Gomez handler om eksen Justin.

SKRÅSIKRE: Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade får Twitter til å koke. Fansen er nemlig overbevist om at stjernen synger om av-og-på-forholdet til ekskjæresten Justin Bieber. Foto: NTB Scanpix
SKRÅSIKRE: Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade får Twitter til å koke. Fansen er nemlig overbevist om at stjernen synger om av-og-på-forholdet til ekskjæresten Justin Bieber. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste kan nok huske tilbake til tiden da «Baby»-sangeren Justin Bieber (25) og Disney-stjernen Selena Gomez (27) var et av Hollywoods heteste kjærestepar.

Stjerneduoen var lenge i et av-og-på-forhold, og holdt sammen til tross for at de en rekke ganger ble utsatt for utallige utroskapsrykter.

Siden den gang har de begge kommet seg videre, og mens Justin har giftet seg med sin utkårede, Hailey Bieber (22) hele to ganger, har Selena på sin side blitt koblet til en rekke stjerner siden bruddet.

Blant mennene hun er blitt koblet til er Hollywood-stjernen Orlando Bloom (42) og artistene The Weeknd (29) og Charlie Puth (27).

Nå om dagen ser det ikke ut til at Selena dater noen, men hun skal være åpen for det. Nyheten om at ekskjæresten hadde giftet seg for andre gang skal stjernen ha tatt med knusende ro, ifølge US Weekly.

- Selena vet at hun har det bedre uten Justin, og at det er den sunneste avgjørelsen for henne. Hun er åpen for å date, men akkurat nå er hun utelukkende fokusert på seg selv og nyter livet etter beste evne for å komme seg tilbake til å være den Selenaen som hun og alle hennes nærmeste kjente før forholdet med Justin.

Synger om giftig forhold

Tirsdag rundt midnatt slapp Selena en ny kjærlighetslåt med tittelen «Lose You to Love Me», og den har ikke gått ubemerket hen hos fansen.

Det tok nemlig ikke lang tid før det begynte å florere av Twitter-innlegg om at 27-åringens nye ballade handler om ekskjæresten, Justin.

Det skriver flere amerikanske medier, deriblant People.

Til låten er det også sluppet en musikkvideo i sort/hvitt, der Selena Gomez synger rett inn i kameraet med en alvorlig mine over ansiktet.

Sangtjernen synger om et giftig forhold, og om hvordan hun nå er sterkere enn noensinne etter å ha kommet ut på «den andre siden». Selv om Selena ikke har avslørt hva som inspirerte henne da hun skrev den nye låten, er det mye som tyder på at den handler om av-og-på-forholdet til eksen Justin Bieber.

«Satte fyr på mitt formål og jeg lot det brenne / du slapp unna smerten da jeg ikke var din», er noe av det stjernen synger. Ifølge People er det tydelig at hun refererer til ekskjærestens album «Purpose» fra 2015.

I et senere vers av kjærlighetsballaden blir Selena mer spesifikk, og synger følgende:

«I løpet av to måneder erstattet du oss som om det var enkelt / fikk meg til å tro at jeg fortjente det for å helbredes». Denne setningen er det tydelig at flere av fansen tolker som at Selena måtte ut av forholdet med Justin for å finne seg selv igjen.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Fansen går amok

På Twitter eksploderer det av innlegg fra ivrige fans, hvor alle legger ved emneknaggen #LoseYouToLoveMe, som på norsk kan oversettes til at du må miste noen for å kunne elske seg selv.

«Jeg hørte på Selena Gomez sin nye sang, og jeg er fan. Det er trist å høre hun si at «i løpet av to måneder erstattet du oss». Jeg kan virkelig føle smerten hennes og hvor såret hun var da Justin Bieber ble sammen med Hailey så kjapt», skriver en fan på Twitter.

«Selena Gomez har aldri sett eller vært bedre, og hun gjør det med en sang hundre prosent om Justin Bieber. «I løpet av to måneder erstattet du oss som om det var enkelt». Jeg elsker det så mye. Hun er tilbake», skriver en annen fan.

«Selena Gomez var nødt til å miste Justin Bieber for å elske seg selv, stemmer det? #LoseYouToLoveMe», spør en tredje på Twitter.

Som tidligere nevnt gjenstår det enda å se hvem ekskjæreste Selena refererer til i kjærlighetsballaden, noe hun også unnlater å nevne da hun ble spurt om inspirasjonen bak sangen.

- Denne sangen var inspirert av mange ting som har skjedd i livet mitt siden jeg ga ut mitt siste album. Jeg tenkte at det var viktig å dele musikken ettersom jeg vet at mange kan forholde seg til det faktum at veien til selvoppdagelse generelt kommer gjennom arrene livet vårt, har Selena uttalt, ifølge People.

Justin Bieber har foreløpig ikke kommentert ekskjærestens nye låt.

LES OGSÅ: - Du giftet deg kun med Hailey for å hevne deg på Selena

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer