Selena Gomez og Justin Bieber:

«I løpet av to måneder erstattet du oss»

Fansen er overbevist om at den nye sangen til Selena Gomez handler om eksen Justin.

SKRÅSIKRE: Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade får Twitter til å koke. Fansen er nemlig overbevist om at stjernen synger om av-og-på-forholdet til ekskjæresten Justin Bieber. Foto: NTB Scanpix
SKRÅSIKRE: Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade får Twitter til å koke. Fansen er nemlig overbevist om at stjernen synger om av-og-på-forholdet til ekskjæresten Justin Bieber. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De aller fleste kan nok huske tilbake til tiden da «Baby»-sangeren Justin Bieber (25) og Disney-stjernen Selena Gomez (27) var et av Hollywoods heteste kjærestepar.

Stjerneduoen var lenge i et av-og-på-forhold, og holdt sammen til tross for at de en rekke ganger ble utsatt for utallige utroskapsrykter.

Siden den gang har de begge kommet seg videre, og mens Justin har giftet seg med sin utkårede, Hailey Bieber (22) hele to ganger, har Selena på sin side blitt koblet til en rekke stjerner siden bruddet.

Blant mennene hun er blitt koblet til er Hollywood-stjernen Orlando Bloom (42) og artistene The Weeknd (29) og Charlie Puth (27).

Nå om dagen ser det ikke ut til at Selena dater noen, men hun skal være åpen for det. Nyheten om at ekskjæresten hadde giftet seg for andre gang skal stjernen ha tatt med knusende ro, ifølge US Weekly.

- Selena vet at hun har det bedre uten Justin, og at det er den sunneste avgjørelsen for henne. Hun er åpen for å date, men akkurat nå er hun utelukkende fokusert på seg selv og nyter livet etter beste evne for å komme seg tilbake til å være den Selenaen som hun og alle hennes nærmeste kjente før forholdet med Justin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer