Kygo og Victoria Nadine:

I Las Vegas sammen

Da Kygo spilte i USA i helgen, var Victoria Nadine med.

PÅ REISE: Victoria Nadine er med Kygo i Las Vegas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB
PÅ REISE: Victoria Nadine er med Kygo i Las Vegas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB Vis mer
Publisert

Nylig publiserte Se og Hør en sak om at artisten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (31) hadde funnet lykken med artist-kollega Victoria Nadine (22), hvis egentlige navn er Victoria Karlskås Andersen.

Det har i lang tid florert rykter om at den verdenskjente DJ-en ikke lenger er singel, og etter det Se og Hør erfarer har de to artistene funnet lykken - og allerede vært sammen en god stund.

Blant annet har de to populære artistene blitt observert åpenlyst både i Oslos og Bergens gater flere ganger, og de skal angivelig ha vært på flere reiser sammen.

I Las Vegas

I helgen var Kygo i Las Vegas, hvor han blant annet spilte på Life is Beautiful-festivalen. Det ser imidlertid ikke ut til at han var der alene.

KLEINT: Det blir trykka stemning når Jørgine møter kjærestene til Emil og Silas i «Funkyfam». Video: TV 2 / Rød Løper. Vis mer

Etter Victoria Nadines egne Instagram-historier å dømme var hun nemlig tilstede på de samme arrangtementene som Kygo.

Foto: Skjermdump fra Instagram / Victoria Nadine
Foto: Skjermdump fra Instagram / Victoria Nadine Vis mer

Blant annet postet hun et bilde fra festivalen av Kygo på scenen. Ut ifra vinklene bildet er tatt ser det ut til at hun befant seg backstage. I hjørnet har hun lagt ved en liten hjerte-emoji.

Kygo spilte også på en klubb, og herfra har Victoria repostet en video som er lagt ut av Kygos vokalist Justin Jesso. I videoen synger hun og Jesso mens Kygo spiller for publikum. Jesso har tagget både Victoria Nadine og Kygo i Instagram-historien.

Foto: Skjemdump fra Instagram/Victoria Nadine
Foto: Skjemdump fra Instagram/Victoria Nadine Vis mer

Artistene selv har ikke kommentert hvorvidt de er et par eller ikke.

Stjerneskudd

Kygo har tidligere vært sammen med influenser Maren Platou (29). I 2019 kunne derimot influenseren avsløre at de hadde gått hver til sitt etter fem år som kjærester.

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd», delte hun den gang på Instagram.

AVBILDET SAMMEN: Her kjører prinsesse Ingrid Alexandra og kjæresten Magnus inn til Skaugum sammen. Bilder: Andreas Fadum. Reporter: Caroline Vagle. Video: NRK. Klipp: Celina Morken. Se flere bilder her: https://www.seher.no/kongelig/tatt-pa-fersken-med-magnus/77008540 Vis mer

Victoria Nadine har de seneste årene blitt et kjent ansikt. I 2021 ble hun nominert til P3 gull i kategoriene årets nykommer og årets låt for «Be Okay». Samme år ble hun også nominert som årets gjennombrudd under Spellemannsprisen.

De fleste kjenner henne også godt igjen som «Funkyfam»-tvillingen Silas Massa Vasstrands (24) ekskjæreste, etter at hun figurerte i den solbrune familiens realityserie. De gikk hver til sitt i 2020.

LES OGSÅ: Om kjærestene: - Lite tilgjorte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer