Kygo og Victoria Nadine:

I Las Vegas sammen

Da Kygo spilte i USA i helgen, var Victoria Nadine med.

PÅ REISE: Victoria Nadine er med Kygo i Las Vegas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB
PÅ REISE: Victoria Nadine er med Kygo i Las Vegas. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør / Chelsea Lauren / REX / NTB Vis mer
Publisert

Nylig publiserte Se og Hør en sak om at artisten Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (31) hadde funnet lykken med artist-kollega Victoria Nadine (22), hvis egentlige navn er Victoria Karlskås Andersen.

Det har i lang tid florert rykter om at den verdenskjente DJ-en ikke lenger er singel, og etter det Se og Hør erfarer har de to artistene funnet lykken - og allerede vært sammen en god stund.

Blant annet har de to populære artistene blitt observert åpenlyst både i Oslos og Bergens gater flere ganger, og de skal angivelig ha vært på flere reiser sammen.

I Las Vegas

I helgen var Kygo i Las Vegas, hvor han blant annet spilte på Life is Beautiful-festivalen. Det ser imidlertid ikke ut til at han var der alene.

Etter Victoria Nadines egne Instagram-historier å dømme var hun nemlig tilstede på de samme arrangtementene som Kygo.

Blant annet postet hun et bilde fra festivalen av Kygo på scenen. Ut ifra vinklene bildet er tatt ser det ut til at hun befant seg backstage. I hjørnet har hun lagt ved en liten hjerte-emoji.

Kygo spilte også på en klubb, og herfra har Victoria repostet en video som er lagt ut av Kygos vokalist Justin Jesso. I videoen synger hun og Jesso mens Kygo spiller for publikum. Jesso har tagget både Victoria Nadine og Kygo i Instagram-historien.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer