- I kveld skal vi slåss

Thomas Numme er skråsikker på seier mot Senkveld-makkeren.

POPULÆRE: Thomas Numme og Harald Rønneberg har blitt to av Norges mest populære TV-profiler med sitt program "Senkveld" på TV 2. Foto: Stella Pictures
POPULÆRE: Thomas Numme og Harald Rønneberg har blitt to av Norges mest populære TV-profiler med sitt program "Senkveld" på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Senkveld»-vertene Thomas Numme og Harald Rønneberg var selvskrevne gjester da TV-prisen «Gullruten» ble delt ut i Bergen lørdag.

De to er veteraner i TV-bransjen og «Senkveld» har blitt belønnet med flere priser siden starten i 2004. Duoen er i år nominert i den prestisjefylte kategorien og er skråsikre på seier.

- Vi gleder oss til å vinne pris. Da blir nedturen ekstra stor hvis vi ikke vinner. Det er lurt å være litt stor i kjeften, sier en lattermild Harald Rønneberg til Seoghør.no.


Thomas og Harald har deltatt på «Gullruten» mange ganger og hadde før festen startet planen klar for hva de skulle gjøre på nachspielet.

- Det eneste vi ikke har gjort ennå er å slåss, så det skal vi gjøre i dag, sier Rønneberg.

Numme er sikker på at han vil slå TV-kollegaen i et basketak.

- Hvis jeg setter meg på Harald så vinner jeg, det er jeg helt sikker på!

Også flere ferske TV-fjes viste seg på den røde løperen i år, og den erfarne duoen hadde et godt råd å komme med. 

- Man må passe på å smile mye, sier Thomas.

De to programlederne hadde for anledningen nye matchende dresser fra Ricco Vero og strålte minst like mye som sine kvinnelige kollegaer.

- Vi ser ut som to konfirmanter, spøker Numme.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rosa-feber på Gullruten  
Se videointervju med Thomas og Harald her!


[obj:media:11188]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer