POPULÆRE: Superduoen Thomas og Harald innrømmer at de liker å reise landet rundt sammen.  Foto: Se og Hør
POPULÆRE: Superduoen Thomas og Harald innrømmer at de liker å reise landet rundt sammen. Foto: Se og HørVis mer

I kveld får Thomas Numme en helt spesiell «Senkveld»-opplevelse

Den populære programlederen gleder seg til en TV-sending med ekstra stor betydning for ham selv.

SEOGHØR.NO: «Senkveld»-duoen Thomas Numme (45) og Harald Rønneberg (42) er i disse dager på reise rundt i Norges langstrakte land, i forbindelse med TV 2-programmet «Senkveld på turné».

Onsdag kveld sendes programmet direkte med gjester, artister og komikere fra Hjertnes kulturhus i Thomas sin kjære hjemby, Sandefjord i Vestfold. 

Overfor Seoghør.no legger ikke Thomas skjul på at det betyr ekstra mye for ham å kunne lede en sending fra sin egen hjemby.

- Jeg har et helt spesielt forhold til hjembyen min, innrømmer den folkekjære programlederen til Seoghør.no. 

- Vi er veldig samkjørte

Thomas og Harald har jobbet sammen med «Senkveld» siden 2003, men de hevder at de fremdeles etter 13 år med programmet fungerer bra som kolleger. 

- Thomas er en veldig hyggelig reisepartner! Vi spiser hyggelige middager sammen på kveldene og er veldig samkjørte på det meste, sier Harald til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet

HOLDER SAMMEN: I forbindelse med fjernsynets 50-årsjubileum ble Senkveld med Thomas og Harald i august 2010, kåret til tidenes beste underholdningsprogram av Dagbladets lesere. Bildet er fra 2007.  Foto: NTB scanpix
HOLDER SAMMEN: I forbindelse med fjernsynets 50-årsjubileum ble Senkveld med Thomas og Harald i august 2010, kåret til tidenes beste underholdningsprogram av Dagbladets lesere. Bildet er fra 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

Bortskjemte med publikum

Tidligere har programleder-makkerne besøkt Bodø, Harstad, Stjørdal og Molde sammen. Førstkommende fredag er de på plass i Kristiansand. 

Til vanlig spilles det populære programmet inn i TV2 sitt studio i Nydalen i Oslo. 

- Det beste med turneen er å ta med seg programmet til hjemstedene til folk. Vi har møtt en fantastisk entusiasme! Vi er allerede ganske bortskjemte med et fantastisk publikum i Nydalen, men når 1000 mennesker er klare for sending i Bodø – da er det action!, sier Harald til Seoghør.no. 

Se video fra forrige ukes «Senkveld på turné» da John Brungot ble livredd flyguide: 

- Jeg overreagerte 

Thomas og Harald har opplevd mye sprell i løpet av de 13 årene de har ledet «Senkveld», men i slutten av oktober vakte sendingen deres oppsikt verden over. 

Da popstjernen Justin Bieber (21) gjestet programmet, skapte han nemlig skandale da han stormet av scenen under en intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo. 

Ifølge People Magazine forklarte Bieber under et radiointervju med «The Bert Show» tidligere denne måneden hva som skjedde under «Senkveld»-besøket. 

- Jeg var bare gretten. Jeg var så utslitt og tenkte at «jeg har kommet så langt for å holde konsert for dere, også spør jeg dere pent om dere kan være så snille å ikke dra i håndkleet». Det ble en rotete situasjon. Jeg overreagerte, sa ungpikeidolet. 

«Senkveld på turné» sendes på TV 2 onsdager og fredager klokken 20.00.

KAOS: Artisten Justin Bieber skapte skandale da han stormet av scenen under en intimkonsert i Oslo i oktober. Han rakk imidlertid å la seg intervjue av Thomas og Harald før han flyktet landet.  Foto: NTB scanpix
KAOS: Artisten Justin Bieber skapte skandale da han stormet av scenen under en intimkonsert i Oslo i oktober. Han rakk imidlertid å la seg intervjue av Thomas og Harald før han flyktet landet. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Her får John Brungot tidenes støk