Se og Hørs Kjendisgalla:

I kveld braker det løs: Se og Hørs Kjendisgalla 2017

I kveld braker det løs med den årlige Kjendisgallaen på Grand Hotel i Oslo.

FJORÅRETS VINNERE: Stian Thorbjørnsen, Katarina Flatland og Sophie Elise Isachsen stakk alle av med pris under Se og Hørs kjendisgalla i fjor. I kved braker det løs på ny. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
FJORÅRETS VINNERE: Stian Thorbjørnsen, Katarina Flatland og Sophie Elise Isachsen stakk alle av med pris under Se og Hørs kjendisgalla i fjor. I kved braker det løs på ny. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

(Se og Hør): Søndag kveld er det duket for glitter og glamour når Se og Hørs Kjendisgalla blir arrangert på Grand Hotel i Oslo.

Det stjernespekkede showet er blitt arrangert flere år på rad, og en rekke av landets største stjerner kommer til å møte opp i finstasen på Grand Hotel i kveld.

GJØR SEG KLAR: Kveldens konfransier, Petter Pilgaard, blir stylet av Jan Thomas.
GJØR SEG KLAR: Kveldens konfransier, Petter Pilgaard, blir stylet av Jan Thomas. Vis mer

Selve prisutdelingen går av stabelen klokka 19.00, men om kort tid fylles den røde løperen opp med forventningsfulle kjendiser, samt støttespillere.

For flere av kjendisene venter det også gjeve priser.

Årets konferansier er Petter Pilgaard, og i løpet av kvelden blir det nemlig delt ut priser i følgende kategorier: «Wenche Foss’ ærespris», «Årets best kledde mann», «Årets best kledde kvinne», «Årets TV-navn», «Årets Kjendis» og «Årets hederspris».

  • Følg Se og Hør på Instagram for de siste oppdateringene på den store kjendisgallaen

Fridde på scenen

Stian Thorbjørnsen vant i 2015 prisen for «Årets kjendis». Men Stian stakk ikke bare av med prisen denne kvelden. Han fridde også til samboeren fra scenen - og hun svarte ja!

Det er med andre ord god grunn til å følge med på Se og Hørs oppdateringen fra Kjendisgallaen i kveld. Både på Instagram, Facebook og Snapchat får du også de siste oppdateringene fra kveldens store Kjendisgalla.

Disse vant prisene i fjor:

Årets kjendis: Thomas Feldberg.

Årets best kledde kvinne: Bertine Zetlitz. Årets best kledde mann: Noman Mubashir.

Wenche Foss' ærespris: Kunstnerprisen: Sven Nordin.

- Tusen, tusen takk, dette var helt off. Dette er verre enn å stå på scenen. Må selvfølgelig takke juryen, veldig mange flotte ord på en søndag, sa han fra scenen.

Den andre halvdelen av prisen, som hvert år går til en veldedig organisasjon, gikk til Foreningen for hjertesyke barn.

Årets TV-navn: Anne Lindmo.

Årets blogger: Sophie Elise Isachsen.

Årets forbilde: Thea Steen.

LES OGSÅ: Adelén viste mest hud på den grønne løperen ​