- I kveld blir det helt vilt

Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya vant «Skal vi danse».

NUMMER TO: Det nådde ikke helt opp for Elena Bokoreva Wiulsrud og Kim-Daniel Sannes. Foto: FameFlynet Norway
NUMMER TO: Det nådde ikke helt opp for Elena Bokoreva Wiulsrud og Kim-Daniel Sannes. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter en svært jevn «Skal vi danse»-finale ble det lørdag kveld klart at Eirik Søfteland og Nadya Khamitskaya stakk av med seieren.

- I kveld blir det helt vilt. Med god stemning og fine folk. Jeg skal sjenke Nadya, sa en strålende fornøyd Eirik da resultatet var klart.

Danseparene Søfteland og Khamitskaya og Kim-Daniel Sannes og Elena Bokoreva Wiulsrud danset tre danser hver, til meget gode poengsummer fra dommerne.

Men til slutt var det Eirik og Nadya som kunne slippe jubelen løs.

- Når du bestemmer deg for å gjøre noe bra, så går det som regel jævla bra, sa Søfteland.

Kim-Daniel og Elena var naturlig nok skuffet etter tapet.

- Det er litt surt og litt vondt. Men vi gratulerer Eirik, fortalte Sannes.Parene startet kvelden med å danse den første dansen de fremførte denne høsten, som var en cha cha. Deretter danset de sitt eget dansevalg. Da ble det quickstep på Eirik og Nadya, og tango på Kim-Daniel og Elena.

Til slutt danset parene showdans. Eirik og Nadya fikk mye skryt etter å ha danset til «Braveheart Theme». Kim-Daniel og Elena danset til Michael Jackson, og selv om poengsummen var god, nådde de ikke helt opp.

- Dere skapte liv, spenning og en utrolig god balanse. Jeg forlater finalekvelden med minst ett kjempegodt minne. Tusen takk for det, sa dommer Tor Fløysvik.

Etter samtlige danser, endte Eirik og Nadya på 114 poeng, kun ett poeng foran Kim-Daniel og Elena.

LES OGSÅ: - Hender jeg får blackout på direkten