I kveld blir det grining

- Fy søren altså, og jeg sa jeg ikke ville bli så teit som alle de andre her har vært, fortviler Elvira Nikolaisen.

<strong>RØRT ALLEREDE I LUNSJEN:</strong> Elvira Nikolaisen hadde sagt hun ikke skulle gråte, men måtte gi tapt allerede under den første tolkningen på hennes dag. Foto: TV 2
RØRT ALLEREDE I LUNSJEN: Elvira Nikolaisen hadde sagt hun ikke skulle gråte, men måtte gi tapt allerede under den første tolkningen på hennes dag. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I lørdagens episode av TV 2s «Hver gang vi møtes» er det Elvira Nikolaisens (31) tur til å bli hyllet av henholdsvis Halvdan Sivertsen (62), Øyvind «Vinni» Sauvik (36), Bertine Zetlitz (36), Jan Eggum (60), Anne Grete Preus (54), og Øystein Dolmen (65).

Og de av seerne som lar dere røre av bevegede norske artister, blir ikke skuffet denne gangen heller. Allerede etter den første coverversjonen blir Moi-jenta blank i øynene

- Fy søren altså, og jeg sa jeg ikke ville bli så teit som alle de andre her har vært, sier en tydelig rørt sangerinne og låtskriver.

Og det blir flere slike øyeblikk.

Elvira Nikolaisen er den yngste og minst meritterte av stjernene i «Hver gang vi møtes». Hun har i alt hatt fem hit-singler, en av dem i duett med Bjørn Eidsvåg i «Hver gang vi møtes», men det er først og fremst superhitene «Love I Can't Defend» og «Egypt Song» som definerer henne i folks bevissthet.

Lørdagens episode av TV 2s «Hver gang vi møtes», som sendes på TV 2 klokken 20.00, viser imidlertid at 31-åringens misikalske katalog inneholder enda noen flere skatter.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Lillebjørn ble rørt av Unni Wilhelmsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer