Kris Jenner:

- I krangel med sin «ukjente» søster

Besøkte visstnok ikke lillesøster på sykehuset.

DÅRLIG FORHOLD: Kris Jenner (63) skal ha et meget anstrengt forhold med søsteren sin Karen Houghton (60). De skal angivelig ikke ha sett hverandre på lang tid. Her med døtrene Kim og Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG FORHOLD: Kris Jenner (63) skal ha et meget anstrengt forhold med søsteren sin Karen Houghton (60). De skal angivelig ikke ha sett hverandre på lang tid. Her med døtrene Kim og Kourtney Kardashian. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Innad i Kardashian/Jenner-familien finner man noen av verdens mest berømte tv-profiler, og siden 2007 har de vært å se i den populære realityserien «Keeping Up with the Kardashians».

Både beste venner og halvsøsken har gjennom årene fått være en del av serien, men det finnes fortsatt familiemedlemmer som holder seg utenfor rampelyset, og som derfor blir regnet som «ukjent».

Blant disse finner vi Kris Jenners (63) lillesøster, Karen Houghton (60), som aldri har vært å se i serien.

Det er ingen hemmelighet at «momager» Kris er den som styrer skuta, og utad kan det virke som at hun alltid setter familien først.

Nå har det derimot kommet opplysninger om at hun ikke har besøkt sin egen lillesøster på lang tid, til tross for at hun nylig gikk gjennom en hoftetransplantasjon, og har vært inn og ut av sykehuset, ifølge Radar Online.

- Kris har ikke vært og besøkt henne én gang, sa en anonym kilde nær familien til Radar Online.

«Momageren» skal også ha ignorert Karen på hennes 60-årsdag i november, da hun var nødt til å feire bursdagen sin i sykehussenga.

Anstrengt forhold

Ifølge The Sun skal Karen over lengre tid ha hatt et anstrengt forhold til Kris Jenner og hennes berømte familie. Da hun ble invitert til Kim og Kanyes bryllup, takket Kris' søster pent nei, og mente selv at hun hadde deltatt i to og derfor ikke trengte å gå i et tredje bryllup for niesen.

Karen skal også ha slengt med leppa om sin berømte søster tidligere, og mener at hun hele livet har vært opptatt av penger og status.

- Da hun ble født sa hun bare: «Hvor er Ferrarien min?», har Karen sagt om søsteren.

Vis mer

- Vet du hva som driver Kris? Makt, makt, makt. Og penger. Berømmelse og formue ødelegger folk, la hun til.

Karen skal også ha forklart at søsteren bare bryr seg om Gucci-vesker, dyre biler og materielle ting.

- Man kjøper slike ting fordi man er ulykkelig. Penger er alt for Kris, sa søsteren.

Modellkusine

I likhet med sin mor er det en til som aldri har vært å se på skjermen, nemlig datteren hennes Natalie Zettel (20).

Natalie er kusinen til både, Kim (38), Kourtney (39), Khloe (34) og Rob Kardashian (31), samt Kendall (23) og Kylie Jenner (21).

Frem til nå har den 18 år gamle kusinen holdt en lav profil, men nå kan det se ut til at også hun er klar for en tilværelse i medienes søkelys. Hun gjør det nemlig stort som modell, og er svært lik sin kusine Kendall, skriver The Sun.

Holdt kontakten

Til tross for Kris og Karens svært anstrengte forhold, tyder mye på at deres barn har holdt kontakten. Natalie har nemlig stolt publisert bilder sammen med flere av dem ved gjentatte anledninger.

Se dette innlegget på Instagram

Missed you ❤️

Et innlegg delt av @ nataliezettel

Se dette innlegget på Instagram

♥️♥️♥️

Et innlegg delt av @ nataliezettel

Nylig delte hun et bilde av seg selv sammen med tante Kris og kusine Kim, og hun er tydelig glad i familien, sin, for under bildet skrev hun tre hjerter.

Ifølge Instagram-profilen hennes var Natalie ferdig på videregående i 2016, og siden den gang skal hun ha jobbet hardt for en modellkarriere.

Føler seg usikker

Kris regnes likevel for å være sjefen i familien, og de siste årene har flere bitt seg merke i at 63-åringen til stadighet har på seg mørke solbriller, også innendørs.

PÅ FØRSTE RAD: I november var Kris en stolt mor da datteren Kendall gikk på catwalken for «Victoria's Secret» for andre år på rad. Her avbildet med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix
PÅ FØRSTE RAD: I november var Kris en stolt mor da datteren Kendall gikk på catwalken for «Victoria's Secret» for andre år på rad. Her avbildet med kjæresten Corey Gamble. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant annet satt Kris Jenner på første rad under årets «Victoria's Secret»-show, der datteren Kendall Jenner gikk på catwalken, iført sorte solbriller.

Årsaken til at realitystjernen har på seg solbriller, både innendørs og på kveldstid, har imidlertid ikke vært kjent for fansen tidligere. Svenske Hänt skrev derimot i fjor at det finnes en helt spesiell grunn til det.

INNENDØRS: Kris har ofte på seg solbriller på ulike arrangementer. Foto: NTB Scanpix
INNENDØRS: Kris har ofte på seg solbriller på ulike arrangementer. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KVELDSTID: Også når det er mørkt ute, har Kris på seg solbriller. Foto: NTB Scanpix
KVELDSTID: Også når det er mørkt ute, har Kris på seg solbriller. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nettstedet skriver at Kris har på seg solbriller fordi hun er usikker. Spesielt rundt sine vakre døtre skal hun være redd for å bli sammenlignet med dem.

SHOW: Kim Kardashians kjole under «Hollywood Beauty Awards» vekker oppsikt. Vis mer

- Kris føler seg usikker når hun er på ulike arrangementer, og hun klarer ikke å slappe av, spesielt ikke når hun står ved siden av sine perfekte døtre, skal en venn av 63-åringen ha uttalt.

- Dessuten vet hun at det kommer til å bli spekulert på om hun har operert seg, og alt er utenfor hennes kontroll. Derfor har hun bestemt seg for å skjule seg bak solbrillene, fortsetter vennen.

Kilden, som ønsker å være anonym, forteller samtidig at Kris kjenner på et press om å være perfekt til enhver tid.

LES OGSÅ: - Blir forvekslet med Kim etter ny hårfrisyre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer