Anne Heche:

I koma: - Ekstremt kritisk

Skuespilleren har ligget i koma siden ulykkesdagen.

KRASJET BILEN: Anne Heche ble skadet etter å ha kollidert med et hus forrige fredag. Foto: Matt Baron/REX/NTB
KRASJET BILEN: Anne Heche ble skadet etter å ha kollidert med et hus forrige fredag. Foto: Matt Baron/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Anne Heche (53) fikk omfattende skader etter å ha kollidert med et hus, fredag. Bilen sto i brann.

Ifølge The Guardian brukte Los Angeles-brannvesenet med et mannskap på 59, over en time på å slukke brannen i huset bilen kolliderte i.

Skuespilleren pådro seg alvorlige brannskader og har en lang bedring foran seg, ifølge CNN.

Ifølge 53-åringens talsperson er Heches tilstand svært kritisk.

- På dette tidspunktet er tilstanden hennes ekstremt kritisk. Hun ligger i koma og har ikke vært ved bevissthet siden kort tid etter ulykken, forklarer talspersonen til E! News.

SKADD: Wanda Mashadi måtte bæres ut fra fotballbanen under Norway Cups kjendiskamp onsdag. Vis mer

Etterforskes

Heches talsperson kunne også fortelle at skuespilleren har en betydelig lungeskade, som krever mekanisk ventilering, samt brannskader som krever kirurgi.

«Psycho»-stjernen fikk medisinsk hjelp på stedet etter å ha krasjet bilen sin, av typen Mini Cooper, inn i et hus. Hun ble raskt fraktet til sykehus i kritisk tilstand. Ifølge brannvesenet i Los Angeles skal skuespilleren ha klart å snakke med de første på stedet da hun ble funnet, det rapporterer E! News.

Mandag meldte CNN at Heche nå er under etterforskning for å angivelig ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

STYGT SKADD: Under «Farmen Kjendis» aller siste ordinære tvekamp forrige sesongen, klarte en av deltakerne å skade seg stygt etter tvekampen. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Etterforskerne skal ha bedt om at Heche skulle ta en blodprøve dagen hendelsen skal ha skjedd. De venter fortsatt på resultatet fra prøvene, sa politietterforsker Annie Hernandez i Los Angeles-politiet, mandag.

Når etterforskningen er fullført vil saken bli henvist til byens advokatkontor, la Hernandez til.

- Jeg elsker deg, Anne

Flere stjerner har i løpet av de siste dagene tatt til sosiale medier for å sende lykkønskninger til Heche.

- Hei, jeg vil bare sende mine beste ønsker og all min kjærlighet til Anne Heche, sa Alec Baldwin i en Instagram-video dagen etter ulykken, ifølge E! News.

RYSTET: Christer Falck var blant kjendisene som deltok i «16 ukers helvete». I den andre episoden fikk han en nedslående beskjed fra lege Kaveh Rashidi. Video: Rød Løper/Discovery+. Vis mer

- Det er ikke mange kvinner jeg har jobbet med som er så modige som Anne er. Jeg elsker deg, Anne og jeg synes du er en talentfull person. Håper alt er OK, håper du kommer deg gjennom dette. Mitt hjerte er med deg. Jeg er lei for at denne tragiske hendelsen skjedde deg, sender deg all min kjærlighet.

Heche har spilt i filmer som «6 dager, 7 netter», «My Friend Dahmer», og «Psycho».

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer