I kø for å kysse Jessica Alba

Skuespilleren delte ut kyss under Jimmy Kimmel-show.

TREKLØVER: Det var ikke bare gutta som sto i kø for å få et smellkyss av Jessica Alba. Her får to kvinnelige publikummere komme tett på den verdensberømte stjernen. Foto: Stella Pictures
TREKLØVER: Det var ikke bare gutta som sto i kø for å få et smellkyss av Jessica Alba. Her får to kvinnelige publikummere komme tett på den verdensberømte stjernen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se den morsomme videoen av Jessica Alba i «kjendiskysseboden» nederst i saken!SEOGHØR.NO: Skuespiller Jessica Alba (31) er mang en mann - og kvinnes - ultimate drømmepartner.

Det fikk skuespillerinnen selv erfare da hun nylig gjestet talkshowet til Jimmy Kimmel (45).

Alba stilte sporty opp da Kimmel henviste til «kjendiskysseboden», hvor publikum var hjertelig velkommen til å stille seg i kø for å få et kyss av den vakre 31-åringen.

Flere titalls personer ventet velvillig på et kyss fra «Fantastic Four»-stjernen, og sør-afrikanske Lafe ble håndplukket av stjernen selv til å komme tett på Alba.

- For en velkomst du får, Lafe! Hvordan skal du forklare dette til de der hjemme i Sør-Afrika?, spurte Kimmel den kysseklare gutten.

- Hakke peiling!, responderte han, før han gladelig nærmet seg den vakre skuespillerinnen.

Se den morsomme videoen av Jessica Alba i «kjendiskysseboden» nederst i saken!

 
LES OGSÅ: Jessica Alba hater å treneVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer