I knallform 4 uker etter fødselen

Vår treningsekspert avslører hvordan superstjernen har fått det til...

FIRE UKER SIDEN FØDSELEN: Det er bare fire uker siden filmstjernen Monica Bellucci ble mor for annen gang. Det var ikke lett å se da hun deltok på Dolce & Gabbana-fest forrige lørdag.  Foto: All Over Press
FIRE UKER SIDEN FØDSELEN: Det er bare fire uker siden filmstjernen Monica Bellucci ble mor for annen gang. Det var ikke lett å se da hun deltok på Dolce & Gabbana-fest forrige lørdag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Forrige lørdag var det nøyaktig én måned siden den italienske filmstjernen Monica Bellucci (45) og hennes franske skuespillerektemann Vincent Cassel (43) ble foreldre for annen gang.

Men allerede nå, kun fire uker etter fødselen, er «Matrix Reloaded»-stjernen tilbake i knallform.

Under Dolce & Gabbanas «20 Years of Menswear» party i Roma forrige helg, ankom Bellucci iført en elegant og svært tettsittende aftenkjole signert designerduoen.

Og det var tydelig at skuespillerinnen ikke har ligget på latsiden etter datterens fødsel, skriver Daily Mail.

Bellucci så fantastisk flott ut, da hun skred opp den røde løperen sammen med designer Stefano Gabbana. Og det var umulig å se at hun nylig har blitt mamma. 

Hvordan hun har klart akkurat dét, er det nok mange som lurer på, og det vanligste blant Hollywood-stjerner er å gå på en beinhard diett etter en fødsel.
 
Seher.nos treningsekspert, Irene Mårdalen, ansvarlig redaktør for Personligtrening.no, tror imidlertid ikke en «krasj-diett» er årsaken til at Bellucci er tilbake i matchvekt.

Ifølge Mårdalen er det nemlig fullt mulig å gå raskt ned i vekt etter en fødsel, og det på en sunn måte.

- Monica Bellucci har neppe vært på noen lynkur for å komme tilbake i matchvekt. Jeg tipper at hun har trent før og under svangerskapet, og at hun ikke har lagt mye på seg. Da er sannsynligheten stor for at du kommer raskt i matchvekt etter et svangerskap. Hvis hun i tillegg ammer, forbruker hun langt flere kalorier enn når hun ikke ammer, så det hjelper også. Hun er også slank i utgangspunktet, noe som selvsagt bidrar, sier Mårdalen til Seher.no. 

Men selv om skuespillerinnen ser like bra ut som før, er Mårdalen sikker på at hun fortsatt merker graviditeten på kroppen.

- Jeg er sikker på at Monica – selv om hun er slank å se på – ikke er like sterk som før hun ble gravid. Etter en fødsel må vi ta måneder og noen år til hjelp, for å bli like sterke som vi var i utgangspunktet. Her finnes ingen raske løsninger, sier hun. 

Treningseksperten advarer også gravide mot å gjøre det de fleste andre Hollywood-kvinner gjør - nemlig å gå på diett etter en fødsel.
 
- Dietter bør du ikke gå på rett etter en fødsel. Spesielt ikke hvis du ammer. Da trenger både du og babyen mat. Mitt beste tips er å spise 5-6 måltider hver dag og fylle matfatene med god og sunn kost, sier hun.
 
Få flere gode tips om trening og kosthold fra Norges beste eksperter på Personligtrening.no!

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Nå viser hun babymagen