Ola og Noomi Rapace:

I kjelleren etter skilsmissen

Rusmisbruk og selvmordtanker preget den svenske skuespilleren.

STJERNEPAR: Noomi og Ola Rapace tok ut skilsmisse i 2010. Nå snakker Ola ut om den vanskelige tida etter at bruddet var et faktum. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Noomi og Ola Rapace tok ut skilsmisse i 2010. Nå snakker Ola ut om den vanskelige tida etter at bruddet var et faktum. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ti år siden det ble kjent at Noomi og Ola Rapace (48) hadde bestemt seg for å gå hver til sitt, etter ti år som ektefeller. Det svenske superparets forhold, og påfølgende brudd, skaper fortsatt overskrifter den dag i dag, nettopp fordi mange lot seg overraske av at de gikk fra hverandre.

Spesielt reagerte flere på at ekteskapet i retrospekt ble omtalt lite bærekraftig, fordi fokuset på karriere tidvis ble større enn på hverandre. Ola Rapace har tidligere uttalt at de nærmest var «tvunget til å skille seg» på sikt.

Nå åpner den svenske skuespilleren seg nok en gang om bruddet. I podkasten «Helt ärligt» snakker han, som navnet tilsier, helt ærlig om hvordan det gikk inn på ham. 48-åringen forteller blant annet at det på et tidspunkt var så ille at han vurderte å avslutte alt.

Mørke stunder

Det er Aftonbladet som var først ute med å omtale den dystre saken. Podkasten drives av skuespillerens kamerat Sebastian Stakset. De to har kjent hverandre i mange år, og det blir derfor naturlig å snakke om de mørke sidene av livet.

Ola Rapace får derfor spørsmål om hva det verste som har skjedd ham er. Da forklarer han at bruddet for ti år siden definitivt tar førsteplassen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer