NY SKANDALE?: Kyssebilde av Zac Efron spres på nett - og han kysser en gutt. I fjor fikk kjæresten hans Vanessa Hudgens frekke bilder på avveie... Foto: All Over Press
NY SKANDALE?: Kyssebilde av Zac Efron spres på nett - og han kysser en gutt. I fjor fikk kjæresten hans Vanessa Hudgens frekke bilder på avveie... Foto: All Over PressVis mer

I kjærestens pikante fotspor?

Kyssebilder av det som sies å være av Zac Efron spres på nett...

SEHER.NO: Mindre enn ett år etter at kjæresten Vanessa Hudgens (19) fikk sine pikante bilder på avveie, opplever kjæresten Zac Efron (20) samme mareritt.

Nå spres bilder av det som sies å være Efron på nett...

Og på bildene, kysser en person som er svært lik Disney-stjernen en annen gutt. De er begge i bar overkropp.

- Du bør lagre bildet før Disney-leiren får det destruert, spøker kjendissiden Celebsnapshot, som har publisert bildet under tittelen "Zac Efrons homsekyss-skandale".

Ryktene har lenge gått om et tenåringsidolet og "High School Musical"-stjernen er homofil.

Dette tar han med stor ro.

- Hvis det verste han kan si om meg er at jeg er homofil, så er det greit. Jeg kan takle det, sa Efron til US Magazine etter at blogger Perez Hilton hardnakket påsto at han er det.

Samtidig som bildet spres på nett, gir Zac villig bort sine beste kyssetips til ungdomsbladet J-14, skriver New York Post.

- Ha respekt for den andre personen, og ikke bare ta helt av..., er noe av det han sier i intervjuet.

Men er det noen som tar helt av nå, så er det Hollywoods mange kjendisblogger, som er helt overbeviste om at det virkelig er unggutten på bildene.

LES OGSÅ: Deler sminken med kjæresten