Skilles Kim Kardashian og Kanye West?:

- I julen var det spesielt vanskelig

Det skal være utfordrende for Kim Kardashian å holde motet oppe.

SKILSMISSE: Det siste halve året har vært tøft for Kim Kardashian og Kanye West, nå ser det ut til at det kan gå mot skilsmisse. Og det siste bildet til Kim på Instagram satte fart på ryktene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I løpet av 2020 ble det mer og mer tydelig for fansen at Kim Kardashian West (40) og Kanye Wests (43) ekteskap henger i en tynn tråd. Det hele eskalerte da sistnevnte under et valgkampmøte i sommer langet ut om hvordan han og Kim «nesten drepte» eldstedatteren North (7) - fordi de visstnok vurderte å ta abort.

Det stoppet imidlertid ikke der. En tid etter kom det nemlig en eksplosiv Twitter-tirade fra rapperen, der han hevdet at han hadde forsøkt å skille seg fra kona, samtidig som han kalte svigermor Kris Jenner (65) for «Kris Jong-Un».

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

Kim skal ha forsøkt å holde hodet kaldt gjennom alt - men nå kan det se ut til at bristepunktet er nådd. I løpet av de siste dagene har det nemlig oppstått en rekke overskrifter i kjendispressen, som hevder at ekteskapet nå for alvor går mot en slutt.

Til tross for en tung tid, skal firebarnsmoren likevel ha et godt støtteapparat rundt seg.

Tenker på barna

- Desember var en tøff måned for Kim. Hun har levd separat fra Kanye. I julen var det spesielt vanskelig for henne å være positiv, uttaler en kilde til People.

Før jul sa en kilde til E! News at Kim og Kanye skulle tilbringe julaften sammen med barna:

- Det vil ikke bli som tidligere år, men de vil gjøre noe sammen som familie og være sammen alle sammen.

Da julaften endelig kom og Kourtney Kardashian inviterte den nærmeste familien til en nedskalert julefest, ankom Kim og barna tilsynelatende alene. Kanye er i hvert fall ikke å se på noen av de mange Instagram-bildene som ble delt fra kvelden.

Realitystjernen skal likevel ha forsøkt sitt beste - for barnas del. Peoples kilde hevder nemlig at det er barna som er grunnen til at 40-åringen ikke allerede har søkt om skilsmisse.

- Hun er trist, selvsagt. Hun bare føler at hun har gjort alt hun kan for å få ekteskapet til å funke. Selv om hun har tenkt på skilsmisse i flere måneder, har hun ikke søkt om det, fordi hun føler seg forferdelig på vegne av barna, sier kilden.

Kim skal ha tilbrakt nyttårsaften hjemme i Los Angeles, hvor hun skal ha stor støtte hos blant andre søstrene Kourtney (41) og Khloé Kardashian (36).

HOLDER UT: Kim Kardashian holder angivelig ut i ekteskapet på grunn av parets fire barn. Her er hun avbildet med deres tre eldste. F.v.: Saint (5), Chicago (2) og North (7). Foto: DIGGZY / SplashNews / NTB
HOLDER UT: Kim Kardashian holder angivelig ut i ekteskapet på grunn av parets fire barn. Her er hun avbildet med deres tre eldste. F.v.: Saint (5), Chicago (2) og North (7). Foto: DIGGZY / SplashNews / NTB Vis mer

- Hun er veldig takknemlig for at hun kan støtte seg på søstrene sine, blir magasinet fortalt.

Renner inn kommentarer

Det er imidlertid ikke bare hovedpersonene selv som får kjenne på situasjonen. Blant dem som har fått kjenne på trykket - spesielt fra fansen - er Kims lillesøster Kylie Jenner (23).

Tirsdag kveld norsk tid delte hun to bilder av seg selv på Instagram - men flere retter oppmerksomheten mot helt andre ting enn hva bildene viser.

Det er nemlig Kim og Kanyes angivelige skilsmisse som er i fokus.

«Kylie, kan du slutte å ta bilder av deg selv, søsteren din skal skilles», har en kommentert, ifølge Page Six.

«Kommer Kim til å gå tilbake til Kris Humphries», skal en annen ha kommentert spøkefullt. Vedkommende refererte da til Kims eksmann - som hun var gift med i 72 dager.

Ifølge nettstedet ble det lagt igjen flere kommentarer i Kylies kommentarfelt om skilsmisseryktene rundt hennes storesøster, men etter en stund skal flere kommentarer ha forsvunnet.

Det er uvisst om det er Kylie eller personene bak kommentarene som har fjernet innholdet.

Også Kourtney Kardashian har fått kjenne på rykteflommen. Onsdag delte hun nemlig et bilde av to som kysser på Instagram, men heller ikke dette bildet virker å rette fansens fokus vekk fra Kim.

«Forbehold: Dette er ikke Kim og Kanye», spøker én.

En annen holder det enkelt:

«Når søsteren hennes skal skilles», etterfulgt av et hjerte.

«Så, skal de skilles?», har en tredje spurt.

Verken Kourtney eller Kylie har tilsynelatende respondert på kommentarene.

- Hun er ferdig

Det er som nevnt nå nylig det for alvor tok fyr i skilsmisseryktene rundt Kim og Kanye. Paret skal ha tilbrakt mye tid fra hverandre i det siste, da sistnevnte skal oppholde seg på familiens ranch i Wyoming, mens realitystjernen tilbringer tid i Los Angeles med barna.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Ekteparet har fire barn sammen - North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1).

Ifølge flere kilder det amerikanske magasinet People har vært i kontakt med, skal 40-åringen nå være klar for å gå fra ektemannen, nesten syv år etter at de giftet seg i Firenze.

- Han vet at hun er ferdig. Hun har fått nok, og har fortalt ham at hun trenger tid for seg selv til å finne ut av fremtiden sin, sier en kilde, som legger til at Kanye skal være klar over at kona ønsker å gå fra ham.

- Han har det greit. Han er trist, men ok. Han vet at det uunngåelige vil skje, og han vet at det vil skje snart, fortsetter kilden.

LES OGSÅ: Sjokkbrudd: - Vanskelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer