I høst haglet utroskapsryktene

Etter månedsvis med rykter om utroskap med Elle Macphersons mann og full boikott av Vanity Fair, går Gwyneth Paltrow og Chris Martin fra hverandre.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden oktober i fjor har rykter om utroskap forfulgt stjerneparet Gwyneth Paltrow (41) og Chris Martin (37). Tirsdag bekreftet skuespilleren på sin hjemmeside at de to går fra hverandre.

- Det er med et hjerte fullt av sorg vi har bestemt oss for å separeres. Vi har kommet til den konklusjonen at selv om vi elsker hverandre veldig høyt, så vil vil likevel gå hver til vårt, står det i kunngjøringen.

BRUDD: Tirsdag annonserte superparet Chris Martin og Gwyneth Paltrow at de to går hvert til sitt etter ti år sammen.
BRUDD: Tirsdag annonserte superparet Chris Martin og Gwyneth Paltrow at de to går hvert til sitt etter ti år sammen. Vis mer

Ville stoppe sjokk-artikkel

Den sjokkerende nyheten kommer etter en høst fylt med sladder og spekulasjoner rundt et av verdens mest berømte par.

HEMMELIG FORHOLD?: Gwyneth ble koblet til Elle MacPhersons ektemann Jeff Soffer. Foto: Stella Pictures
HEMMELIG FORHOLD?: Gwyneth ble koblet til Elle MacPhersons ektemann Jeff Soffer. Foto: Stella Pictures Vis mer

I oktober skapte en planlagt artikkel i Vanity Fair problemer for ekteparet. Ifølge artikkelen hadde Gwyneth en affære med forretningsmannen Jeff Soffer, som er gift med supermodellen Elle Macpherson.

Utroskapen skal ha funnet sted i 2008, i forbindelse med reåpningen av Soffers luksushotell Fontainebleau Hotel i Miami.

- Han fløy henne inn til åpningsfesten, og hun bodde hos ham under oppholdet, har en kilde fortalt til Page Six.

FORFULGT AV RYKTER: I høst svirret ryktene om at skuespilleren skal ha hatt en affære med en rik forretningsmann. Foto: FameFlynet Sweden
FORFULGT AV RYKTER: I høst svirret ryktene om at skuespilleren skal ha hatt en affære med en rik forretningsmann. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer

Paltrow ble rasende da hun hørte om artikkelen og nektet for at hun hadde vært utro. Hun skal siden ha bønnfalt kjendisvennene om å boikotte Vanity Fair.

Avfeide skilsmisserykter

Paret har under hele forholdet vernet ekstremt godt om privatlivet og har i løpet av ti år blitt fotografert sammen ytterst få ganger. De har heller aldri posert sammen på premierefester.

Ryktene om skilsmisse begynte å svirre allerede i 2008, men Chris gikk den gangen ut i media og avfeide dette.

- Jeg prøver å komme på sist gang jeg fikk dårlige nyheter. Det har ikke vært noe på lang tid, Jeg skal visst skille meg, men det skjer ikke, så det teller ikke som dårlige nyheter, sa han den gangen ifølge CBS4denver.com.

Kort tid etter utroskapsanklagene uttalte Paltrow noe kryptisk at hun ville tilgitt utroskap.

- Ingen par er like, og alle har ulike utfordringer. Jeg liker å tro at jeg ville tilgitt og eventuelt blitt tilgitt , men jeg kan ærlig talt si at jeg aldri har opplevd den situasjonen, sa hun til Refinery 29.

TO BARN: Gwyneth og Chris har barna Moses og Apple sammen og skriver at de alltid vil være en familie.  Foto: Splash News/ All Over Press
TO BARN: Gwyneth og Chris har barna Moses og Apple sammen og skriver at de alltid vil være en familie. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Prøvde å redde forholdet

Paret, som giftet seg i en hemmelig seremoni i 2003, har datteren Apple (9) og sønnen Moses (7) sammen.

- Vi er, og vil alltid være en familie. På mange måter er vi nærmere hverandre nå enn vi noen gang har vært, skriver de på Paltrows hjemmeside.

De siste månedene skal ekteparet prøvd å redde forholdet og i desember dro de på en romantisk tur til Hawaii. Men det skal ikke ha løst noe for stjernene og i februar solgte de huset sitt i London. Den offisielle årsaken til salget var en nabokrangel, men det ser nå ut til å ha vært en del av bruddprosessen.

Nylig kjøpte de et nytt hus i Malibu til 84 millioner kroner og amerikanske medier spekulerer nå i om dette er Chris' nye ungkarsrede.

NYTT HUS: Nylig kjøpte eksene denne luksuriøse villaen i Malibu for 84 millioner kroner. Foto: Splash News/ All Over Press
NYTT HUS: Nylig kjøpte eksene denne luksuriøse villaen i Malibu for 84 millioner kroner. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Ville tilgitt utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer