Vanessa Hudgens

I het omfavnelse etter sjokkbruddet

Skuespilleren ser ut til å ha funnet tonen med enda en idrettsutøver.

ROMANSE: Romanseryktene florerer etter at skuespiller Vanessa Hudgens ble observert med den unge baseballspilleren Cole Tucker. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB
ROMANSE: Romanseryktene florerer etter at skuespiller Vanessa Hudgens ble observert med den unge baseballspilleren Cole Tucker. Foto: Evan Agostini / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert

Det kan være vanskelig å dra på date samtidig som det pågår en verdensomspennende pandemi, men noen som ser ut til å ha fått det til er skuespiller Vanessa Hudgens (31).

31-åringen, som for tiden aktuell med Netflix- julefilmen «The Princess Switch: Switched again», har tidligere avslørt til Entertainment Tonight at hun har vært altfor opptatt med innspilling til å finne tid til datinglivet.

Det ser likevel ut til at Hudgens har ryddet plass i timeplanen da hun nylig ble observert på date med en potensiell ny flamme.

Det melder E! News.

SETTES UT: Zac Efron ble satt ut da han besøkte «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

- Romantisk date

Hudgens, som sjokkerte fansen etter å ha avsluttet det ni år lange forholdet med skuespiller Austin Butler (29) i januar, ser nå ut til å være på utkikk etter den rette atter en gang.

Skuespilleren ble tidligere i år koblet sammen med basketballspilleren Kyle Kuzma (25), men nå er det ny ballsport som har fanget skuespillerens interesse.

«High School Musical»-stjernen ble nemlig observert tett inntil baseballspilleren Cole Tucker (24). Paret skal ha hatt en romantisk date sammen på restauranten «Pace» i California forrige helg.

- De hadde en romantisk middag under stjernene, forteller et øyevitne til nettstedet E! News.

BETATT: Hudgens skal ha fått øynene opp for baseballspilleren Cole Tucker. Foto: Backgrid USA/ NTB
BETATT: Hudgens skal ha fått øynene opp for baseballspilleren Cole Tucker. Foto: Backgrid USA/ NTB Vis mer

Parets date skal ha vært tilsynelatende vellykket, og kilden forteller videre at det så ut som at duoen koste seg.

- De delte vin og mat, og hadde et to timers langt måltid. Vanessa var fnisete, hun så på Cole og kunne ikke la være å smile, legger kilden til.

WOW: Det er ikke bare her til lands at programmet «Første Date» har gjort det stort. Også i Storbritannia er datingserien veldig populær, og for paret Aaron og Ibiba har serien ført til store ting. Video: Rød Løper Vis mer

Ifølge nettstedet skal paret også ha holdt hender etter de forlot restauranten, og selv om det kan være for tidlig å definere parets status så ser det ut til at Hudgens er betatt av proffspilleren.

31-åringen delte nemlig planene om den romantiske daten til sine nesten 40 millioner Instagram-følgere.

Innlegget som ble delt samme dag som daten fant sted, viser Hudgens som holder en rosa rose foran munnen.

I bildeteksten står det: «Datenight», etterfulgt av en emoji formet som et rosa hjerte. Cole Tucker har for øvrig også likt Instagram-innlegget.

Om det er noe mellom Hudgens og Tucker gjenstår å se. Hittil har ingen av dem omtalt romanseryktene.

GOD KJEMI: Nathan «Nate» Kahungu og dansepartneren Helene Spilling har fått mye oppmerksomhet i forkant av «Skal vi danse»-premieren. Video: Rød Løper Vis mer

Legger seg flat

Datinglivet er derimot ikke det eneste Hudgens har skapt overskrifter om i år. Tidligere i år ble hun nemlig nødt til å legge seg paddeflat etter at hun ble kraftig kritisert for sine elleville corona-uttalelser.

I en livesending på Instagram kom skuespilleren med noen kontroversielle påstander angående pandemiens utfall, og det tok ikke lang tid før fansen raste mot stjernen.

Det var i forbindelse med at Donald Trump kunngjorde strengere tiltak mot smittespredningen, at 31-åringen valgte å uttale seg om saken.

«Ehm, ja, til juli høres ut som en haug av bullshit, var noe av det Hudgens uttalte, og refererte til rapportene fra de amerikanske myndighetene om at folk burde holde seg inne frem til sommeren.

CORONABRÅK: Superstjernen Madonna er i hardt vær etter et innlegg på Instagram. Video/foto: Twitter/Instagram/NTB Scanpix Vis mer

«Jeg beklager, men, det er et virus, jeg skjønner det, jeg respekterer det. Men, samtidig, selv om alle får det, folk kommer til å dø, noe som er forferdelig, men samtidig uunngåelig?» fortsatte Hudgens under livesendingen.

Etter kritikkstormen valgte likevel skuespilleren å beklage for det hun hadde sagt i livesendingen, og understreket at hun tok pandemien veldig seriøst.

«I går hadde jeg en livesending på Instagram og jeg innser i dag at noen av kommentarene mine er blitt tatt ut av kontekst. Det er en sinnssyk tid, det er en sinnssyk, sinnssyk tid og jeg er hjemme i isolasjon og det håper jeg at dere også er», beklaget stjernen på Instagram.

LES OGSÅ: Berømmelsens bakside: Rehab, nakenbilder, og dødsfrykt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer