NYTT PAR?: Det svirrer stadig historier rundt Madonna og basketball-stjernen Alex Rodriguez. Nå meldes det at det hadde et hemmelig møte hos komikervennen Jerry Seinfeld. Foto: All Over
NYTT PAR?: Det svirrer stadig historier rundt Madonna og basketball-stjernen Alex Rodriguez. Nå meldes det at det hadde et hemmelig møte hos komikervennen Jerry Seinfeld. Foto: All OverVis mer

I hemmelig stevnemøte hos Seinfeld

Begge dro i helikopter til vennen og komikeren Jerry Seinfeld.

SEHER.NO: Madonna (50) skal ha hatt et hemmelig møte med basketball-stjernen Alex Rodriguez (33) mindre enn en uke etter bruddet med ektemannen Guy Ritchie.

I går ble det kjent at popdronningen og den styrtrike sportshelten møttes på herskapseiendommen til vennen og komikeren Jerry Seinfeld i Hampton utenfor New York.

De tilbragte noen timer sammen på den 50 mål store eiendommen etter å ha ankommet i hvert sitt helikopter, skriver The Sun.

Madonna nekter hardnakket for at hun har et forhold til 17 år yngre A-Rod, men beskriver ham som sin sjelevenn fordi han deler hennes Kabbalah-tro.

- A-Rod landet i helikopter på flyplassen, og ble raskt kjørt vekk i en av Seinfelds Porscher. Madonna landet en snau time senere, hun også i helikopter, og dro sammen med Seinfeld i en annen bil, sier en kilde fra Hampton.

- Man tror at alle dro til Seinfelds villa og hadde en diskret fest, før alle dro hver for seg etter et par timer.

Dette fant sted 21. oktober, seks dager etter at det ble offentlig kjent at Madonna og Guy hadde bestemt seg for å gå fra hverandre etter nærmere åtte års ekteskap.

Paret har tre barn, Lourdes (12) som Madonna har fra et tidligere ekteskap, deres felles sønn Rocco (8), og deres felles adoptivsønn David (3).

Madonna hadde tatt en pause fra sin verdensturné Sticky and Sweet.

Dette var det siste i en rekke av møter mellom Madonna og New York Yankees-stjernen.

Forrige månded spiste de middag med venner på en restaurant i New York og deltok på et Kabbalah-arrangement i forbindelse med den jødiske høytiden Yom Kippur. Kilder hevder at de har funnet hverandre etter at Madonna introduserte ham for trosretningen Kabbalah.

I juli ble det meldt at Rodriguez dro på nattebesøk til Madonnas leilighet i New York, og hans kone Cynthia har søkt om skilsmisse på grunn av utroskap.

Cynthias advokat har presisert at hans forhold til Madonna er av det åndelige slaget, og ikke seksuelt.
LES OGSÅ: Krangler om barna - via advokaterLik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.