Jan Thomas:

I heftig nabokrangel

Jan Thomas' oppussing har blusset opp en voldsom uro.

HYLLER: I siste episode av «Jan Thomas pusser opp» er det endelig klart for innflytningsfest. Og under festen holder Jan Thomas en liten tale til Ari Behn. Vis mer
Publisert

En varmepumpe til besvær har sørget for særdeles dårlig stemning mellom kjendisstylist Jan Thomas (53) og styret i det nye sameiet hans på Frogner i Oslo. I løpet av våren har fans kunnet følge 53-åringens oppussingsprosjekt i Seoghør.no-serien «Jan Thomas pusser opp», som hittil har fått over 400 000 visninger.

Temaet har, med andre ord, fenget, og nå er snart den gamle stallen på Frogner klar for ferdig avduking. Det var mye som måtte fikses for at bygget skulle komme i orden, som at varmekabler måtte legges, badet måtte pusses opp og mye av husets innhold måtte rives. Prosessen har tidvis vært krevende, men stylisten kunne ikke ane at tiden etterpå også ville by på trøbbel.

Nå er han nemlig i en vill nabokrangel med styrelederen i sameiet. Det viser dokumentasjon Se og Hør har sett, samt uttalelser fra stylisten og hans advokat.

I sinne

- Nå skal jeg gjøre en lang historie kort, sier 53-åringen, før han bruker en halvtime på å fortelle om den urolige situasjonen i nabolaget.

Det har seg nemlig slik at kjendisstylisten, etter tips fra flere venner, bestemte seg for å installere en varmepumpe på utsiden av huset på Frogner. Han sliter med allergier, og fikk fortalt at pumpen både ville sørge for varme på vinterstid og at den ville fjerne støv fra huset. På den måten slapp Jan Thomas å ha vinduene åpne, og dermed kunne han bokstavelig talt puste lettet ut i sitt eget hjem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer