Mads Hansen:

I heftig boligstrid

Mads Hansen er ikke fornøyd med prosessen som førte til at det skal bygges 45 nye boliger i nærheten av hjemmet hans.

IKKE FORNØYD: Mads Hansen synes ikke noe om at det skal bygges 45 nye boliger i nærheten av hjemmet hans. Nå retter han kritikk mot den politiske prosessen. Foto: Tore Meek / NTB
IKKE FORNØYD: Mads Hansen synes ikke noe om at det skal bygges 45 nye boliger i nærheten av hjemmet hans. Nå retter han kritikk mot den politiske prosessen. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag er det duket for premieren av «Farmen», hvor Mads Hansen (36) skal få bryne seg på jobben som programleder for TV 2-programmet for aller første gang.

Privat befinner Mads Hansen seg, sammen med flere andre, midt oppi en betent boligstrid, ifølge Drammens Tidende.

NY SESONG: Dette er årets Farmen-cast. Programledere: Kine Falch / Jonas Scheie Hammer Vis mer

Konflikten bunner i at boligområdet Hansen og flere andre barnefamilier bor i på Lierskogen, med navn Ekeberg, skal fylles med 45 nye boenheter tett på hjemmene deres.

Uenigheter

Beslutningen kom i fjor, da kommunestyret ga sitt ja, med knappest mulig flertall, til å sette av et nytt boligfelt. Over et år seinere fikk beboerne formelt varsel om oppstart av planarbeid for Øvre Ekeberg, skriver Drammens Tidende.

Etter at Hansen og flere andre fikk nyss om byggeplanene, gikk de sammen for å engasjere seg mot grunneiere og folkevalgte. Ifølge avisa er temaer som løgn, private fordeler og habilitet blant det som har blitt snakket om.

- Da vi flyttet inn ble vi forespeilet ingen videre utbygginger. Nå blir det plutselig en massiv utbygging, sier Mads Hansen til Drammens Tidende.

Et brev som tok opp beboernes bekymring rundt de nye boligene og presset det kunne gi i en situasjon hvor det allerede er ventelister på barnehagene i nærområdet, ble sendt til kommune i forkant av møtet i fjor. Brevet inneholdt også skepsis til at grunneier er politiker i kommunens fremste parti, Høyre.

FARMEN: Her er deltakerne for årets "Farmen kjendis". Reporter: Celina Morken. Foto: TV2 Vis mer

Drammens Tidende har vært i kontakt med både grunneiere og politikere som stemte for utvidelsen. Samtlige avviser alle påstander om skittent spill.

Dette er vel å merke ikke første gang den «Farmen»-aktuelle 36-åringen har skapt overskrifter i media den siste tida. Tidligere i september ga Hansen ut boka «Min instastory», der han tok et knallhardt oppgjør med norske influensere.

I boka har Hansen omtalt en rekke influensere i harde ordelag uten å ta kontakt dem først - noe som fikk blant andre Erlend Elias til å reagere, som er en av de som ble omtalt i 36-åringens bok. Han reagerte ikke på det Hansen skrev om ham, men at han ikke fikk vite det på forhånd.

TOPPER LISTENE: Mads Hansen sin bok-debut har blitt en suksess, men bokanmelderne er ikke helt overbevist. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg trodde at dersom man skrev om andre, så måtte man snakke med personen først. Jeg er litt overraska over at forlaget ikke sendte ut en melding til de det gjelder, når man blir omtalt på den måten, sa han til Se og Hør.

Mads Hansen har nesten gjort sport i å kritisere norske influensere de siste åra, og nå er eks-fotballspilleren også klar som programleder for «Farmen» på TV 2, som har premiere tirsdag 22. september.

Det var i mai det ble kjent at Hansen skulle ta over etter Gaute Grøtta Grav, som da hadde ledet TV 2-programmet gjennom hele 16 sesonger.

LES OGSÅ: Se stjernenes private bilder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer