I hardtrening før han kastet klærne

- Jeg ville jo ikke at folk skulle kaste opp når de så meg, sier Alexander Rybak.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Alexander Rybak (26) har siden gjennombruddet med «Fairytale» vært en populær sanger i Norge. Artisten har også fått mange fans i resten av verden etter at han vant den internasjonale Eurovision-finalen i 2009.

Nylig laget han en ny video til sangen «Oah», der han blant annet står halvnaken i dusjen med englevinger på ryggen. Videoen har vekket stor begeistring hos 26-åringens mange beundrere.

- Det var de jeg siktet mot da jeg prøvde å trene meg opp litt. Uansett hvor mye jeg trener får jeg ikke Schwarzenegger-kropp, men når jeg først tar av meg klærne så vil jeg jo ikke at folk skal kaste opp. Det var viktig å løpe noen runder, sier han til Seoghør.no.

Selv er han ville ta seg godt ut understreker artisten at han er mer opptatt av det kunstneriske innholdet i videoen.

- For meg var det ikke så stort. Det er viktigere med handlingen i videoen, om ensomheten.

Da Alexander ga ut, «Oah», lagde han også en musikkvideo. Men nå har han spilt den inn på russisk og da ble det også en ny musikkvideo.Videoen er myntet på det russiske publikumet, noe han mener er forklaringen på hvorfor den har vekket oppsikt her hjemme.

- Når man sjonglerer med to ulike kulturer så er det slik at når man gjør noe for den ene kulturen begriper ikke den andre hva det er. Jeg skjønner at noen synes det er drøyt å gråte med englevinger i dusjen, mens andre skjønner hvorfor jeg velger å illustrere det på den måten.

Det er en travel sommer for Rybak. Torsdag hadde han premiere på showet «Bettan, Alexander og Didrik» på hotell Klubben i Tønsberg sammen med Elisabeth Andreassen (54) og Didrik Solli-Tangen (25). Fans fra hele Europa hadde tatt turen til sommerbyen for å støtte sin store helt.

- Dette showet er skreddersydd det norske publikumet, men jeg hadde fans fra Tyskland, Serbia og Spania i salen. Jeg må alltid leve med tvesidigheten, men jeg fokuserer bare på de jeg vil rette meg mot her og nå.

Med den sexy videoen følger Rybak blant annet i fotsporene til nyforlovede Tone Damli, som også har fått mye oppmerksomhet for sin nye lettkledde video.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gikk av scenen midt i konserten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer