Kourtney Kardashian:

I hardt vær

Malibu-ordføreren anklager realitystjerna for løgn.

I HARDT VÆR: Det stormer rundt Kourtney Kardashian. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
I HARDT VÆR: Det stormer rundt Kourtney Kardashian. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Kardashian-familien er vant med kritikk fra flere hold. Denne gangen er det eldstesøster Kourtney Kardashian (44) det koker rundt.

Over helga holdt nemlig «Poosh»-skaperen en fest i et herskapshus i Malibu. Det ser imidlertid ikke ut til å ha gått knirkefritt for seg.

Ordføreren i Malibu, Bruce Silverstein, anklager Kardashian og hennes folk for først ikke å ha søkt om å holde fest i boligen. Deretter skal de, ifølge ordføreren, ha fått tillatelse bare noen timer før festen - og under gale forutsetninger.

Silverstein forklarer i en uttalelse at det er forbudt å samle flere enn 15 personer på en eiendom som leies i mindre enn 30 dager.

«MARTINE OG ALEKS PRANKER»: I dette helt nye progammet lurer paret folk trill rundt ved hjelp av skjult kamera. Video: Prime video Vis mer

Ordføreren hevder at han først ble fortalt at eiendommen faktisk var korttidsleid, noe som kunne medført at Kardashian ikke fikk tillatelse til å holde festen.

Silverstein hevder å ha gjort arrangøren oppmerksom på ordningen som begrenser antall gjester på en korttidsleid eiendom.

Ifølge ordføreren skal arrangøren dermed ha søkt om holde festen på en ikke-utleid eiendom, altså det motsatte av hva som først ble sagt. Søknaden skal ha blitt godkjent etter kort tid.

Silverstein understreker at tillatelsen avhenger av at eiendommen ikke er korttidsleid, og anklager derfor Kardashian og arrangementsplanleggeren for løgn.

LURING: Ungkar Amadou Secka benyttet seg av muligheten da kameraene ikke var tilstede under innspillingen av «Ungkaren». Dette var ikke populært hos produksjonen. Reporter: Kine Falch. Video: Celina Morken / TV Norge Vis mer

En rekke amerikanske medier har omtalt saken, deriblant Page Six og TMZ. De skriver blant annet at det var hundrevis av gjester til stede på festen.

Fredag, dagen før arrangementet, la Silverstein ut et bilde av det festklare området.

«For meg ser det brannfarlig ut. Arrangementet har ikke startet ennå, og allerede nå står flere biler parkert ved blindveien og folk løper rundt i gatene».

Han mener dette strider mot tillatelsen, hvor det angivelig ble understreket at biler og personer måtte holde seg innenfor eiendomsgrensene.

Nylig markerte den nederlandske kongefamilien Prinsjesdag, men en av prinsessene uteble. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Bilder: NTB. Vis mer

Silverstein ønsker angivelig en intern gransking for å finne ut om noen av byens ansatte var medskyldige i «søknadssvindelen», ifølge Page Six.

Verken Kourtney Kardashian eller arrangementsplanleggeren har kommentert anklagene.

LES OGSÅ: Bryter tausheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer