Isabella Löwengrip:

I hardt vær igjen: - Idiotisk

Den svenske influenseren har fått huden full etter at hun delte et nytt Instagram-bilde i helgen.

FÅR KRITIKK: Isabella Löwengrip har fått hard medfart etter at hun publiserte et Instagram-bilde av barna i helgen. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Isabella Löwengrip har fått hard medfart etter at hun publiserte et Instagram-bilde av barna i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og gründeren Isabella Löwengrip (29), også kjent som «Blondinbella», har hatt det tøft det siste året. I januar gikk 29-åringen og hennes daværende kjæreste, Erik Selin (52), hver til sitt.

Kort tid etter ble det kjent at Löwengrip hadde solgt livsverket Löwengrip Beauty til det norske selskapet Dermanordic.

Det solgte selskapet ble siden stevnet for 720 000 kroner av Nordic Tech House. Bakgrunnen for stevningen var at Löwengrip Beauty hadde en rekke ubetalte fakturaer.

Influenseren måtte dessuten ta farvel med sin luksuriøse livsstil med blant annet egen kokk, sminkør, stylist og interiørdesigner, og solgte attpåtil millionvillaen på Lidingö.

Löwengrip har barna Sally (5) og Gillis (7) fra forholdet med eksmannen Odd Spånberg som hun traff i tenårene. På grunn av hendelser med såkalte stalkers er hun varsom med å eksponere dem i sosiale medier.

Nå får hun imidlertid kraftig kritikk på Instagram etter å ha lagt ut et bilde av barna i helgen, men ikke på grunn av eksponeringen av barna i seg selv.

View this post on Instagram

21.05 Kyrkviken 🇸🇪

A post shared by Isabella Löwengrip (@isabellalowengrip) on

Klagestorm på Instagram

Bildet viser Sally og Gillis som sitter foran i båten med bena ned i ruffen. Ansiktene deres er vendt mot havet med kveldssola speilende i vannet.

Men følgerne har bitt seg merke i én ting - barna mangler flytevest.

«Flytevest til barna?», skriver en.

«Idiotisk å provosere for kommentarer ved å ikke ta på flytevest på barna. Skrullete å risikere barnas liv for trafikk på Instagram», skriver en annen.

SMÅBARNSPAPPA: - Trodde jeg skulle være streng, men jeg er alt for myk. VIDEO: Julie Easter Christiansen / Rød løper Vis mer

«Flytevest skal alltid være med på sjøen, ingenting å diskutere», kommenterer en tredje.

Det er likevel noen som tar influenseren i forsvar:

«Rart at man bare kan se det negative og finne den minste ting å klage på. Se på det vakre bildet i stedet. Tror moren er veldig kapabel til å ta hånd om barna sine uten deres bitre kommentarer».

Tross stormen i kommentarfeltet har 29-åringen foreløpig ikke kommentert saken. Hun har heller ikke besvart Se og Hørs henvendelser. Sist forrige uke fikk hun for øvrig kritikk for et annet bilde av barna i båten. Den gang mente flere at barna ikke burde sitte på baugen mens båten er i fart - fordi de kunne falle av.

GRAVID: Daniel Louis og kjæresten Kristina Vassileva venter barn. Nå avslører de at hun var gravid mens han deltok på skandaleprogrammet «Ex on the beach». Vis mer

Ikke første gang

Dette er ikke første gang svensken har ertet på seg følgerne sine. I 2019 fikk hun leserne på nakken etter å ha publisert et innlegg om vegansk kosthold på bloggen sin.

Bloggeren hadde nemlig ansatt en kokk som skulle lage mat til henne og barna. I innlegget skrev hun at hun og barna brukte fredagskvelden til å spise vegansk og vegetarisk mat laget av kokken.

Det fikk mange av følgerne til å reagere kraftig. De mente at barna ikke burde spise vegansk kost når de var så små.

«Stiller meg undrende til at en 5-åring bestemmer seg for å bli veganer. Kan et så lite barn ta en slik beslutning?», spurte en leser blant annet.

Löwengrip har titt og ofte måttet forsvare seg for ting hun har sagt. I et intervju med ELLE Norge i 2018 uttalte hun seg om kritikken hun ofte må hanskes med:

- Jeg er ganske tøff, og ser på negative tilbakemeldinger som en del av jobben. Jeg har holdt på med dette i 14 år nå. Å ta alt innover seg ville knekt meg. Man blir heldigvis litt hardhudet. Jeg er nøye med hva jeg bruker energien min på, og slemme kommentarer engasjerer meg ikke så mye.

LES OGSÅ: Firmaet saksøkes for hundretusener

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer