Isabella Löwengrip:

I hardt vær igjen: - Idiotisk

Den svenske influenseren har fått huden full etter at hun delte et nytt Instagram-bilde i helgen.

FÅR KRITIKK: Isabella Löwengrip har fått hard medfart etter at hun publiserte et Instagram-bilde av barna i helgen. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Isabella Löwengrip har fått hard medfart etter at hun publiserte et Instagram-bilde av barna i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den svenske influenseren og gründeren Isabella Löwengrip (29), også kjent som «Blondinbella», har hatt det tøft det siste året. I januar gikk 29-åringen og hennes daværende kjæreste, Erik Selin (52), hver til sitt.

Kort tid etter ble det kjent at Löwengrip hadde solgt livsverket Löwengrip Beauty til det norske selskapet Dermanordic.

Det solgte selskapet ble siden stevnet for 720 000 kroner av Nordic Tech House. Bakgrunnen for stevningen var at Löwengrip Beauty hadde en rekke ubetalte fakturaer.

Influenseren måtte dessuten ta farvel med sin luksuriøse livsstil med blant annet egen kokk, sminkør, stylist og interiørdesigner, og solgte attpåtil millionvillaen på Lidingö.

Löwengrip har barna Sally (5) og Gillis (7) fra forholdet med eksmannen Odd Spånberg som hun traff i tenårene. På grunn av hendelser med såkalte stalkers er hun varsom med å eksponere dem i sosiale medier.

Nå får hun imidlertid kraftig kritikk på Instagram etter å ha lagt ut et bilde av barna i helgen, men ikke på grunn av eksponeringen av barna i seg selv.

Klagestorm på Instagram

Bildet viser Sally og Gillis som sitter foran i båten med bena ned i ruffen. Ansiktene deres er vendt mot havet med kveldssola speilende i vannet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer