David Beckham

I hardt vær: - Hykler

Magasin går til angrep på superstjernen David Beckham.

KRITISERES: David Beckham er i hardt vær. Foto: Shutterstock Editorial / Keizo Mori / UPI / Shutterstock / NTB
KRITISERES: David Beckham er i hardt vær. Foto: Shutterstock Editorial / Keizo Mori / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år sto den 17 år gamle fotballspilleren Jake Daniels frem som homofil. Daniels spiller til daglig i Championship, nest øverste nivå i engelsk fotball. Han er den første mannlige, profesjonelle fotballspilleren i England til å stå frem som homofil siden Justin Fashanu i 1990.

Ga støtte

Den 17 år gamle midtbanespilleren fikk hyllest over hele fotballverden for å snakke åpent om sin seksuelle legning. En av dem som hyllet ham var fotballegenden David Beckham.

- Det er synd at det er så rart når noen kommer ut. Jeg har alltid ment at det ikke burde være slik. Til syvende og sist er det mange homofile personer i idretten, og hvorfor skulle de være annerledes enn andre? sa Beckham i et intervju med Evening Standard ifølge Expressen.

Kritiseres

Men nå kommer det sterke reaksjoner på Beckhams uttalelser.

Magasinet Attitude, som skriver for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, går på sin Instagram-profil til frontalangrep på 47-åringen.

Den tidligere Manchester United-spilleren har nemlig tatt seg jobb som ambassadør og ansikt utad for det kommende verdensmesterskapet i fotball i Qatar som spilles i slutten av 2022.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer