Jennifer Aniston:

I hardt vær: - Hva snakker hun om

Kritikken hagler etter nytt intervju.

KRITISERES: Jennifer Aniston (t.h.) mottar sterk kritikk etter intervju. Her med skuespillerkollega Courteney Cox. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock / NTB
KRITISERES: Jennifer Aniston (t.h.) mottar sterk kritikk etter intervju. Her med skuespillerkollega Courteney Cox. Foto: Jim Ruymen/Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Jennifer Aniston (53) mottar massiv kritikk etter en kommentar hun kom med under et «Actors on Actors»-intervju sammen med «Pam & Tommy»-stjernen Sebastian Stan (39) for Variety.

Underveis i samtalen begynte Aniston og Stan å snakke om den beryktede sexvideo-lekkasjen til Pamela Anderson og Tommy Lee i 1995, og det var her førstnevnte kom inn på internettkulturen på den tiden.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

- Vanner ut

53-åringen sa blant annet at lekkasjen fant sted i en periode hvor internett begynte å påvirke samfunnet.

- Det var akkurat på den tiden da internett virkelig formet en ny kultur for hvordan folk ble berømte. Det med at folk blir kjent for i grunnen å ikke gjøre noe, men likevel har disse utrolige karrierene. Og også kvinners omdømme … Jeg mener - Paris Hilton, Monica Lewinsky og alle dem.

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Lewinsky var involvert i en utroskapsskandale med daværende president Bill Clinton i 1998, etter at hans to år lange seksuelle forhold til den da 24 år gamle praktikanten i Det hvite hus ble avslørt.

Hilton på sin side fikk en sexvideo av seg selv og sin daværende kjæreste Rick Salomon lekket på Internett i 2004.

- Jeg føler meg så heldig fordi vi fikk en liten smakebit av bransjen før den ble hva den er i dag … Flere strømmetjenester, man er kjent fra TikTok, YouTube eller Instagram. Det er nesten som om det vanner ut skuespillernes jobb, svarte «Friends»-stjernen.

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane somJennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

- Nepotisme-barn

Anistons kommentarene utløste straks sterke reaksjoner blant flere brukere på Twitter, det melder Daily Mail.

Spesielt mente folk at Hollywood-stjernens refleksjoner rundt det å bli berømt falt tvers gjennom da hun selv er datter av den avdøde skuespilleren Nancy Dow og «Days of Our Lives»-stjernen John Aniston (88).

Nesten samtlige anklager 53-åringen for å være et «nepotisme-barn». Nepotisme betyr at man får muligheter andre ikke får på grunn av kjennskap - som for eksempel slekt.

GJENFORENT: Jennifer Aniston og Brad Pitt gjenforenes for første gang på skjermen siden 2001. Vis mer

«Jennifer Aniston spiller den samme karakteren, som for så vidt bare er en versjon av henne selv, i hver film, og den gir konsekvent ingenting. Det eneste som redder henne er at hun har ganske ok medstjerner som redder humoren», raser en.

«Jennifer Aniston trenger å roe seg ned, nepotismen hennes fikk henne inn i bransjen og nå fortsetter hun å tjene 20 millioner dollar per år bare på grunn av en publiseringsavtale fra et show som sluttet for en evighet siden», skriver en annen, mens en tredje er ironisk:

«Jeg føler meg så heldig fordi nepotismen fikk meg inn før TikTok, YouTube, Twitch og andre plattformer ga andre folk muligheten til å bli sett. Jeg hadde aldri hatt sjansen til å konkurrere mot slike kandidater».

«Hva snakker hun om hun bokstavelig talt kom seg inn i bransjen fordi hun er et nepo-barn».

LES OGSÅ: - Et trist forsøk på Rachel-sveisen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer