Brody Jenner:

I hardt vær etter omtalen av faren

- Brody Jenner er fortsatt en drittsekk.

HETS: Realitystjernen får storhets på Twitter for å addressere sin far som «han». Foto: NTB Scanpix.
HETS: Realitystjernen får storhets på Twitter for å addressere sin far som «han». Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Første episode av reality-serien «The Hills: New Beginnings» rullet over amerikanske TV-skjermer forrige uke. De fleste av det originale ensemblet var å se i episoden, og det var kanskje spesielt ett øyeblikk publikum bet seg merke i.

PREMIERE: Brody Jenner og kona Kaitlynn Jenner på premieren på «The Hills: New Beginnings». Foto: NTB Scanpix.
PREMIERE: Brody Jenner og kona Kaitlynn Jenner på premieren på «The Hills: New Beginnings». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

I episoden fikk man nemlig se en samtale Brody Jenner (35) har med sin venn Frankie, der Brody snakker om sin far Caitlyn Jenner (69). I episoden snakker Brody om tilfeldigheten at hans kone, Kaitlynn (30), har samme fornavn som faren.

Da Brody omtalte Caitlyn i episoden, brukte han det mannlige personlige pronomenet «han». Og dét synes ikke Twitter-folket noe særlig om. De var dermed raskt ute med å uttrykke sin misnøye.

- Brody Jenner er fortsatt en drittsekk, og det ser ut til at han koser seg med å omtale Caitlyn Jenner ved feil kjønn med vilje, skriver en Twitter-bruker.

- Jøss, fornærmelsene som kom fra Brodys første intervju i retning av faren hans, Caitlyn, skriver en annen.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

I skrivende stund har verken Caitlyn eller Brody uttalt seg om all kritikken.

Tar broren i forsvar

Musiker Brandon Jenner (38) har derimot kommet til brorens forsvar i et radiointervju med Channel Q.

- Uhell skjer og folk sier feil. En burde ikke henge dem ut for det. Det er ikke vondt ment.

Han fortsetter med å si at alle burde «lære gjennom oppmuntring» i stedet for å «bryte noen ned».

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

- Hvis noen sier feil, så er det ikke noe farlig. Jeg gjør det med familien min også. Hvis en av søsknene mine sier feil så oppmuntrer jeg dem heller til å bruke det pronomenet faren min foretrekker.

Brandon Jenner understreker også at han ikke er en ekspert, men at han bare kan snakke fra egen erfaring.

- Den samtalen jeg hadde med min far var at jeg fortsatt kunne kalle ham «pappa». Han fortalte meg at det er en del av ham som kan relatere seg til å det å være faren min.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Har ikke noe imot å bli kalt «pappa»

I tråd med uttalelsen fra Brandon Jenner, skal Caitlyn også ha sagt til de andre barna sine at hun ikke har noe imot at de kaller henne for «far».

HELT GREIT: Caitlyn Jenner har ved flere anledninger sagt at hun ikke har noe imot at barna omtaler henne som «pappa» fortsatt. Foto: NTB Scanpix.
HELT GREIT: Caitlyn Jenner har ved flere anledninger sagt at hun ikke har noe imot at barna omtaler henne som «pappa» fortsatt. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Da Caitlyn fortalte barna om at hun skulle gå gjennom kjønnsskifte skal hun, ifølge People, ha sagt at hun ikke ønsket å bli kalt «Bruce» - men at de kunne fortsette å kalle henne «far».

Hun skal den gang ha hatt forståelse for at det kunne ta tid for noen av barna å venne seg til situasjonen, etter at Bruce Jenner ble til Caitlyn Jenner sommeren 2015.

Kylie Jenner (21), sminke-milliadær og Brody Jenners halvsøster, har selv understreket dette i et Instagram-innlegg fra 2015. «Du kan fortsatt kalle meg pappa, Kylie. Jeg vil alltid være faren din, uansett. Det vil aldri endre seg», skrev hun den gang - som et sitat fra sin far.

Det har på den andre siden også gått rykter om at Caitlyn Jenner i nyere tid har kommet med strenge krav til barna om at hun nå vil bli kalt «mamma».

- Kendall og Kylie nekter å kalle henne for «mamma». De sier fortsatt «pappa», og det irriterer Caitlyn. Hun skjønner at stebarna ikke gjør det, men hun har bedt barna om at de ikke skal kalle henne «pappa» lenger. Hun er lei av det, sa en kilde til RadarOnline i fjor.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

Var ikke i sønnens bryllup

Caitlyn Jenner skal for øvrig ikke ha vært til stede under bryllupsseremonien da sønnen Brody giftet seg med Kaitlynn Carter i fjor sommer.

I følge Page Six gikk hun glipp av sønnens vielse på grunn av en tidligere planlagt jobbforpliktelse. Dette ble Brody, naturlig nok, ganske skuffet over.

- Det var en stor skuffelse. Spesielt med tanke på at hun visste om bryllupet i et år, fortalte Brody til People i fjor.

Overfor People uttalte Brody også at hans verdensberømte halvsøstre, Kendall (23) og Kylie Jenner (21), ikke engang svarte på bryllupsinvitasjonen.

- Vi har ikke hørt noe fra mine lillesøstre. De besvarte aldri invitasjonen, fortalte 35-åringen den gangen.

Brody forklarte videre at han kom til å savne også dem i bryllupet sitt, som fant sted få dager senere.

- Jeg hadde elsket å ha dem til stede, fortsatte han.

Følte seg «forlatt»

Turbulensen innad i Kardashian/Jenner-familien har blitt illustrert ved en rekke anledninger gjennom realityprogrammet «Keeping Up with the Kardashians».

Feiden går imidlertid flere tiår tilbake i tid, til da Kris Jenner (63) giftet seg med Bruce Jenner, som Caitlyn altså het tidligere.

Ifølge TMZ skal Brody Jenner ha følt seg «forlatt» da faren først innledet et forhold til Kris, og at Kardashian-familien da ble 69-åringens hovedprioritet.

I senere år kan det late til at familiemedlemmene sakte, men sikkert har glidd fra hverandre. Før var det nemlig ikke uvanlig at søsknene på Jenner-siden og Kardashian-siden var på årlige ferieturer sammen, og de feiret også flere høytider sammen.

Åpenhet

Caitlyn Jenner hadde et av de mest offentlige og omtalte kjønnsskiftene på mange år, da hun for fire år siden valgte å legge Bruce bak seg.

Det har dermed vært mye skriverier om hvordan barna skulle omtale Jenner, og om hvordan farens vei mot å bli kvinne har vært for dem.

Caitlyn Jenner har de siste årene gjennomgått flere drastiske, kroppslige forandringer - og fått et helt nytt liv - sammen med den 46 år yngre modellen Sophia Hutchins (22). Deres relasjon skal for øvrig ha falt i dårlig jord hos Kylie Jenner.

69-åringen har snakket åpenhjertig om hele kjønnsskifteprosessen, og gitt fansen hyppige oppdateringer på sosiale medier og i egen realityserie.

LES OGSÅ: Sarah Hyland: - Jeg følte at jeg ble kvalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer