Tori Spelling:

I hardt vær etter nytt bilde

Beskyldes for photoshop etter nytt Instagram-bilde.

KRITIKK: Tori Spelling får kritikk for å skulle ha photoshoppet store deler av et nytt Instagram-bilde. Foto: Skjermdump, Instagram.
KRITIKK: Tori Spelling får kritikk for å skulle ha photoshoppet store deler av et nytt Instagram-bilde. Foto: Skjermdump, Instagram. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det har lenge vært kjent at «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spelling (44) og ektemannen Dean McDermott (51) har slitt økonomisk.

Paret, som har fem barn sammen, skal i tillegg ha gått gjennom flere turbulente perioder i ekteskapet.

I desember ble det derimot spekulert i om Tori og Dean venter sitt sjette barn sammen, etter at kilder nær paret uttalte at de var flere uker på vei.

Nå er det derimot 44-åringens bilde på sosiale medier som stjeler oppmerksomheten.

Der har Tori nemlig delt et bilde med sine 1,1 millioner følgere, hvor hun oppfordrer til å prøve et produkt hun skal benytte seg av.

Det er imidlertid ikke reklameringen som skaper furore.

Flere følgere hevder nemlig at stjernenen både skal ha benyttet seg av photoshop, og at hendene hennes ikke ser ekte ut.

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

- Det der er ikke dine hender og se på protesen på venstre arm, skriver en, mens en annen trekker frem buskene bak henne som er bølgete.

- Hvorfor ser armen hennes ut som den tilhører en dukke, skriver en av hennes følgere under bildet.

- Å, kjære. Jeg var en stor fan, men dette er den verste photoshop-jobben jeg har sett. Kom igjen, du kan gjøre bedre enn dette.

- Hva er galt med langfingeren og armen din? Spark personen som har fikset dette bildet, skriver en følger.

Tori Spelling har på sin side ikke kommentert beskyldningene mot henne.

Saken fortsetter nedenfor.

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Turbulent forhold

44-åringen og ektemannen har fått mye oppmerksomhet de siste årene.

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Som følge av det har paret benyttet seg av terapi siden utroskapen ble kjent.

I et eksklusivt intervju med People kom det i april frem at det trøblete forholdet hadde fått en ny gnist etter fødselen til Beau.

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening, sa Tori til nettstedet.

STORFAMILIE: Tori og Dean har fem barn sammen. Ifølge kilder skal de vente sitt sjette.
STORFAMILIE: Tori og Dean har fem barn sammen. Ifølge kilder skal de vente sitt sjette. Vis mer

Møtte ikke i retten

I fjor ble paret dømt til å betale rundt 1,8 millioner kroner i bot, da de ikke møtte opp til rettssaken om et ubetalt lån med City National Bank tidligere i år.

Banken hevdet at paret skyldte omlag 3,5 millioner norske kroner. Det kom frem i dokumentene i mai at de kun hadde klart å tilbakebetale rundt halvparten av beløpet.

Tori skal også skylde over 338 000 kroner til kredittkortselskapet American Express.

I februar i fjor fikk familieøkonomien et nytt skudd for baugen ifølge nettsiden Radaronline, fordi hennes ektemann Dean McDermott skal skylde over 400 000 kroner i ubetalte barnebidrag til sin eks-kone.

A post shared by Tori Spelling (@torispelling) on

Ifølge nettstedet skylder stjerneparet i tillegg de amerikanske myndighetene rundt 8,7 millioner norske kroner.

Nettstedets kilde hevder Toris venner frykter at hennes gjeldsproblemer, kan føre til at hun blir dømt til å sone i fengsel.

- Tori har allerede brukt penger på å innrede det nye barnerommet. Men hvis hun ikke er forsiktig, så risikerer hun å måtte bo i en sparsomt møblert fengselscelle.

LES OGSÅ: Avkrefter farskapet en gang for alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer