Khloé Kardashian:

I hardt vær etter nytt bilde av datteren

- Hvorfor bruker du ikke heller noe av all formuen din til å hjelpe folk som trenger det?

MOR OG DATTER: Khloé deler ofte bilder av seg selv og datteren True, slik som her, men et av de siste bildene hun har delt, måtte hun tåle mye kritikk for. Foto: Khloé Kardashian/Instagram
MOR OG DATTER: Khloé deler ofte bilder av seg selv og datteren True, slik som her, men et av de siste bildene hun har delt, måtte hun tåle mye kritikk for. Foto: Khloé Kardashian/Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Khloé Kardashian (34) ble mamma til sjarmtrollet True (11 md) i april i fjor, har hun titt og ofte delt søte bilder av datteren med følgerne sine på sosiale medier.

Vanligvis strør fansen om seg med komplimenter og hyggelige tilbakemeldinger i kommentarfeltet på TV-stjernens profil når lille True figurerer på Instagram.

Men da Khloé tirsdag delte et «throwback»-bilde av datteren var det mange følgere som så rødt.

- Dette er tatt for rundt fire måneder siden. Jenta mi vokser så fort, skrev 34-åringen sammen med bildet som viser en smilende True omgitt av 14 fargerike Hermès Birkin-vesker.

View this post on Instagram

About 4 months ago 🥰 My girl is growing so fast 😩

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Og det er nettopp det at designerveskene er brukt som props som får flere til å rase.

Delte meninger

En Hermès Birkin-veske koster nemlig fra 105.000 kr til over 1,7 millioner kroner, ifølge Fortune. Noe som betyr at True er omgitt av luksusvesker for mer enn 1,4 millioner kroner, skriver People.

- Hvorfor sitter hun blant vesker og ikke vanlige barneleker? Er det dette rike babyer leker med? vil en bruker vite.

- Dette bildet kunne betalt ned hele gjelden min, konstaterer en annen.

- La oss skryte litt mer! Hvorfor bruker du ikke heller noe av all formuen din til å hjelpe folk som trenger det? skriver en tredje.

- Å skryte ved å vise frem veskene dine får deg til å virke overfladisk. True fortjener en mor som ikke er så selvopptatt, kritiserer enda en.

Men ikke alle de over 13.000 kommentarene er like negative.

- Dette bildet er søtt. Og alle som sier noe annet er bare misunnelige. De fleste av oss ser ikke merket på disse veskene, vi ser den søte babyen som sitter i midten av dem, trøstes det blant annet.

Vis mer

- Sløsing med penger

Dette er ikke første gang Khloé har delt bilde av sin datter og en Birkin-veske.

I november postet reality-stjernen, fra noe som kan se ut som samme fotosession, en bildeserie hvor True er plassert inni en av hennes svindyre vesker.

- Ingenting kan forandre denne kjærligheten, står det som tekst.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

♡ Nothing can change this love ♡

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Også den gang måtte 34-åringen tåle kritikk.

- Babyen din sin kjærlighet for en veske? Gud, du er overfladisk. Vær så snill og forsvinn, ble det kommentert.

- Dette er så trist. Disse veskene kunne gitt mat til mange sultne barn!!!!! påpekes det.

- Å kjøpe Hermès-vesker er sløsing av penger, mente en annen.

Men hun fikk også støtte:

- Det er de som lager en stor sak ut av veskene og ikke den nydelige babyen som har problemer, IKKE Khloe... Uansett hva de måtte koste, så er dette foto-tilbehør eid av henne selv, så hun har all rett til å poste dem, støttet en annen.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Trekantdrama

Bildekritikken av datteren er nok uansett ikke det største problemet i TV-profilens liv akkurat nå.

Nylig ble nemlig Khloé singel igjen, og alenemor, etter at det ble kjent at barnefaren, Tristan Thompson (27), skal ha vært utro mot henne for andre gang på under et år.

Søndag 17. februar skal Tristan Thompson (27) ha blitt sett i het omfavnelse med ingen ringere enn Jordyn Woods (21), som er bestevenninnen til Khloés lillesøster, Kylie Jenner (21).

Siden den gang har media viet enorm plass til utrosskapsskandalen, som resulterte i ødelagte vennskap og bruddet mellom Khloé og Tristan.

I helgen som var, fortalte Woods sin side av historien, da hun ble invitert til «Red Table Talk». Der hevdet hun blant annet at det ikke hadde skjedd noe annet enn et kyss mellom henne og Thompson, men skandalen var likevel et faktum.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

- Tristan har gått videre

Kort tid etter at Khloé dumpet Tristan, ble han observert med det som ble omtalt som en «mystisk kvinne» av flere amerikanske medier.

Duoen ble for første gang sett sammen sist uke på det Mirror beskriver som en en dobbel-date med Tristans Cavaliers-lagkamerat, Jordan Clarkson, på den italienske restauranten Carbone i New York.

Tirsdag ble basketball-proffen fotografert da han brakte to kopper kaffe tilbake til hotellrommet sitt, ifølge TMZ, og senere samme dag publiserte nettstedet bilder av Thompson og den da ukjente kvinnen etter at de hadde spist middag sammen på Nobu i storbyen.

- Det virker som om Tristan har gått videre fra Khloé Kardashian OG Jordyn Woods, skrev nettstedet blant annet.

Torsdag ble den mørke skjønnheten identifisert som modellen Karizma Ramirez (28), melder People:

I 2013 ble 28-åringen linket til Rihannas (31) eks, Chris Brown (29), og Blac Chyna (30) er en av kjendisene som følger Ramirez på Instagram, ifølge nettstedet.

Torsdag hadde The Mirror følgende overskrift på sin sak om Tristan og Karizma:

«Tristan Thompson dater modell Karizma Ramirez etter å ha vært utro mot Khloé Kardashian».

Neste måned fyller True sitt aller første år, og det er foreløpig uklart om Tristan vil bli invitert til datterens bursdag som Kardashian-klanen skal stelle i stand, skriver People.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Røper detaljer om kjendisbryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer