Elsa Hosk:

I hardt vær etter nakenbilde

Den svenske modellens følgere holder ikke tilbake.

NAKEN: Da Elsa Hosk denne uken publiserte bilder av seg selv og datteren Tuulikki, var det flere som reagerte kraftig. Foto: Splash News / NTB
NAKEN: Da Elsa Hosk denne uken publiserte bilder av seg selv og datteren Tuulikki, var det flere som reagerte kraftig. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I februar kunne den svenske Victoria's Secret-modellen Elsa Hosk (32) og kjæresten Tom Daly avsløre at de hadde blitt foreldre for første gang. Det gjorde de på Instagram, der de kunne røpe at de hadde fått en liten jente.

I innlegget kom det også frem at datteren hadde fått navnet Tuulikki Joan Daly.

Siden den gang har hun delt en rekke bilder av den lille hjerteknuseren, til stor glede for mange. Hennes seneste bilder er det imidlertid flere som reagerer kraftig på.

Delte nakenbilde med datteren

I en bildeserie delt på Instagram poserer hun nemlig helt naken sammen med den syv måneder gamle datteren - som også er naken. Bildene er tatt av kjæresten.

«La meg fortelle deg om byen der jeg forelsket meg i faren din....» skriver hun til bildene, som hun har delt med sine 6,8 millioner følgere.

Flere følgere var raskt ute med å legge igjen hjerter og søte kommentarer i kommentarfeltet. Det tok imidlertid ikke lang tid før kritikken begynte å strømme til.

«Er det virkelig en god idé å dele bilde av babyen din naken med alle de ekle menneskene der ute?» skriver en følger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.