Brooklyn Beckham:

I hardt vær etter kjærestebilde

Da Brooklyn Beckhams forlovede Nicola Peltz delte et bilde av seg selv sammen med kjendissønnen, var det nok ikke kritikk de hadde ventet seg.

RASER MOT PARET: Et bilde av Brooklyn Beckham og forloveden Nicola Peltz blir slaktet av en organisasjon som jobber for kvinners rettigheter. Foto: Faksimile/mirror/Splash News/NTB
RASER MOT PARET: Et bilde av Brooklyn Beckham og forloveden Nicola Peltz blir slaktet av en organisasjon som jobber for kvinners rettigheter. Foto: Faksimile/mirror/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I sommer sjokkerte Victoria og David Beckhams sønn, Brooklyn (21), da han delte nyheten om at han hadde forlovet seg med Nicola Peltz (25).

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og faren til våre barn en dag. Elsker deg, babe», skrev 21-åringen på Instagram.

Bakgrunnen for at nyheten sjokkerte var at paret kun har vært kjærester siden januar, i hvert fall offisielt, og mange mente dermed at en forlovelse muligens kom i tidligste laget.

Siden forlovelsen har stjerneparet titt og ofte delt bilder av hverandre i sosiale medier, hvor de ikke har lagt skjul på kjærligheten de føler for hverandre.

Se dette innlegget på Instagram

My best friend ❤️

Et innlegg delt av 🇬🇧 (@brooklynbeckham)

Forrige måned fikk de spesielt stor oppmerksomhet da de delte flere intime bilde av hverandre. Bildet viste både trusekant, bar overkropp, og paret sammen i sengen.

Men nå er det et helt annet bilde som får oppmerksomhet, og ikke akkurat av den positive sorten.

SVARER: Hailey Bieber svarer på kritikken hun fikk på en TikTok-video. Vis mer

- Motbydelig

Tidligere denne uken delte nemlig Nicola et bilde av seg selv sammen med Brooklyn på Instagram. Bildet har i etterkant blitt fjernet fra den sosiale bildedelingstjenesten, ifølge Mirror.

På bildet ser man Brooklyn ta et godt grep rundt halsen til Nicole, mens hun ser ut til å bryte ut i latter.

KRITISERES: Det er bildet til venstre som vekker sterke reaksjoner. Foto: Faksimile/mirror
KRITISERES: Det er bildet til venstre som vekker sterke reaksjoner. Foto: Faksimile/mirror Vis mer

Bildet får nå krass kritikk fra WRO Women's Rights Organisation, som beskriver bildeposeringen som «motbydelig».

Grunnleggeren av organisasjonen, Dianna Nammi, reagerer sterkt på at Brooklyn tar grep rundt halsen til sin forlovede. Hun synes at man ikke skal tillate seg å lage en vits ut av alvorlige ting.

- Dette er veldig viktig. En organisasjon som vår har sett så mange kvinner bli ofre for æresbasert vold, vold i hjemmet og tvangsekteskap. De er blitt kvalt av sin egen familie og drept av ektemenn, partnere eller kjærester, uttaler hun til Mirror.

VILL REALITY: TV-programmet «The Swan» fra 2004 fikk mye kritikk. Se hvorfor! Video: Rød Løper Vis mer

- Et farlig budskap

Videre påpeker Nammi at det er snakk om ekte liv, og selv om bildet er ment som en spøk synes hun ikke det er innafor.

- Jeg synes bilder som dette burde bli utestengt fra Instagram, fortsetter hun, og legger til at Brooklyn som 21-åring burde vite bedre.

- Jeg tror dette sender et veldig feil budskap, spesielt et farlig budskap til unge mennesker. Denne holdningen er ikke akseptabel, og både menn, kvinner, men spesielt kvinner, må respekteres og deres liv må feires, fortsetter hun.

BURDE VISST BEDRE: Dianna Nammi er klar i sin tale på at Brooklyn Beckham er gammel nok til å vite bedre enn å posere på en slik måte. Her er Brooklyn og Nicola avbildet forrige måned. Foto: Janet Mayer/Splash News/NTB
BURDE VISST BEDRE: Dianna Nammi er klar i sin tale på at Brooklyn Beckham er gammel nok til å vite bedre enn å posere på en slik måte. Her er Brooklyn og Nicola avbildet forrige måned. Foto: Janet Mayer/Splash News/NTB Vis mer

Avslutningsvis oppfordrer hun paret til å dele en unnskyldning i sosiale medier. Ifølge Mirror ble Instagram-bildet også kritisert av følgerne, før det ble fjernet.

Det er imidlertid ikke bare Brooklyn og forlovedens bilder som får oppmerksomhet, men også mora Victoria Beckham fikk nylig høre det. Motedesigneren delte nemlig et bilde av et par med bryster på Instagram-profilen sin.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper, viser i en ny Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

Høstet kritikk

På bildet så man en naken overkropp, bare tildekket av en gjennomsiktig bluse i chiffon. Bildet hadde som hensikt å promotere 46-åringens nye kleskolleksjon, men det kan trygt sies at det ikke falt i smak hos alle.

I kommentarfeltet rant det inn med negative reaksjoner, og spesielt måten hun valgte å promotere kleskolleksjonen på høstet kritikk.

Se dette innlegget på Instagram

21.09.20 • #VBSS21 • 2.45pm BST

Et innlegg delt av Victoria Beckham (@victoriabeckham)

«I motens navn. Hvor smakløst og klasseløst», kommenterte en.

«Ingenting er attraktivt ved det der», skrev en annen.

Flere undret seg også over hvordan Victoria, som er mamma til fire, får seg til å dele et så intimt bilde på internett.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victoria Beckham / Instagram Vis mer

«Jeg ser normalt på deg som en med klasse og som en mor, men jeg er ikke sikker på at dette er det vi trenger å se fra deg?», skrev en, mens en annen fulgte opp med:

«Jeg lurer på hvordan barna dine vil reagere når de ser dette bildet? Spesielt datteren din?».

En som valgte å forsvare moren, var Brooklyn. Han delte det samme bildet på sin Instagram, der han tydelig uttrykte sin støtte til Victoria.

«Lykke til mamma, elsker deg», skrev han til bildet.

LES OGSÅ: - Han er besatt av Victorias sminke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer