Brooklyn Beckham:

I hardt vær etter kjærestebilde

Da Brooklyn Beckhams forlovede Nicola Peltz delte et bilde av seg selv sammen med kjendissønnen, var det nok ikke kritikk de hadde ventet seg.

RASER MOT PARET: Et bilde av Brooklyn Beckham og forloveden Nicola Peltz blir slaktet av en organisasjon som jobber for kvinners rettigheter. Foto: Faksimile/mirror/Splash News/NTB
RASER MOT PARET: Et bilde av Brooklyn Beckham og forloveden Nicola Peltz blir slaktet av en organisasjon som jobber for kvinners rettigheter. Foto: Faksimile/mirror/Splash News/NTB Vis mer
Publisert

I sommer sjokkerte Victoria og David Beckhams sønn, Brooklyn (21), da han delte nyheten om at han hadde forlovet seg med Nicola Peltz (25).

«For to uker siden spurte jeg min sjelevenn om å gifte seg med meg, og hun sa ja! Jeg er den lykkeligste mannen i verden. Jeg lover å være den beste ektemannen og faren til våre barn en dag. Elsker deg, babe», skrev 21-åringen på Instagram.

Bakgrunnen for at nyheten sjokkerte var at paret kun har vært kjærester siden januar, i hvert fall offisielt, og mange mente dermed at en forlovelse muligens kom i tidligste laget.

Siden forlovelsen har stjerneparet titt og ofte delt bilder av hverandre i sosiale medier, hvor de ikke har lagt skjul på kjærligheten de føler for hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer