Victoria Beckham får kritikk:

I hardt vær etter datterens ridetur

Motedronningen får kritikk for Instagram-bilde.

KRITISERT: Flere har må beskyldt Victoria Beckham for dyremishandling etter at hun onsdag delte et bilde fra ridetur med datteren. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KRITISERT: Flere har må beskyldt Victoria Beckham for dyremishandling etter at hun onsdag delte et bilde fra ridetur med datteren. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er ikke lenge siden Victoria Beckham (43) fikk kritikk for å fremme et usunt kroppsideal gjennom sin nye brillekampanje, som hun la ut bilder fra på Instagram.

Nå har hun igjen måttet stå i stormen, etter at hun onsdag la ut et bilde av datteren Harper (6) på hesteryggen.

Hesten er nemlig merket med en krone på bakenden, noe som har fått flere av følgerne hennes til å reagere, melder Daily Mail.

Kritiseres av fansen

Klesdesignerens bilde har skapt mye forvirring, da det er stor uenighet i om merket kun er klippet inn i pelsen, eller om hesten er permanent merket.

Bildet er tatt slik at kronemerket er i fokus, og under bildet har 43-åringen skrevet følgende:

«På ridetur i solskinnet. Kyss fra Harper og prinsen hennes».

Men det som tilsynelatende skulle være et hyggelig bilde av mor og datter som tilbragte en fin dag sammen, ble altså ikke tatt like godt imot av alle blant Victorias nesten 20 millioner Instagram-følgere.

Saken fortsetter under videoen.

SYNGER: Victoria Beckham har tidligere røpet at mikrofonen hennes ofte var avslått under Spice Girls-konserter. I «The Late Late Show With James Corden» synger hun derimot for full hals under innslaget «Carpool Karaoke». Video: CBS via CNNVis mer Vis mer

«Har du virkelig merket hesten din med en krone? Den smerten for hva?», skriver en av følgerne hennes i kommentarfeltet.

«Så ondskapsfullt å merke en hest på den måten. Den kronen må ha vært veldig smertefull», skriver en annen.

Samtidig var det mange som var raskt ute med å forsvare Victoria, og som påpekte at dette mest sannsynlig er en hårklipp, ikke permanent merking.

«Det er en hårklipp. Kom dere av deres høye hest», skriver en.

«Vakkert bilde. Jeg elsker den kjekke prinsens hårklipp», skriver en annen.

Victoria selv har i skrivende stund ikke kommentert saken.

Ikke første gang

Andre kjendiser har også tidligere måttet tåle kritikk etter å ha «spesialdesignet» et levende dyr.

I 2016 vekket den britiske glamourmodellen Katie Price (39) stor oppsikt da hun dukket opp på fotoshoot med en rosafarget, kortbarbert hest.

ROSA HEST: Katie Price måtte tåle mye kritikk da hun farget en hest rosa før en fotoshoot. Foto: Doug Peters / EMPICS Entertainment
ROSA HEST: Katie Price måtte tåle mye kritikk da hun farget en hest rosa før en fotoshoot. Foto: Doug Peters / EMPICS Entertainment Vis mer

Ifølge nettavisen Mirror ble bildene tatt i forbindelse med Katies realityserie «Katie Price's Pony Club», som ble sendt på kanalen TLC senere samme år.

39-åringen hadde selv kledd seg ut som en enhjørning med horn i pannen og et oppsiktsvekkende kostyme i hvitt.

Det var imidlertid den rosa hesten med tyllbånd og glittermalte hover som fikk mest oppmerksomhet.

«Dyremishandling! Dette er bare grusomt», ble det blant annet skrevet i kommentarfeltet til nettstedets artikkel.

Fikk hard medfart

Da popstjernen Miley Cyrus (25) pyntet pitbullen sin Milky med tusj og neongrønn neglelakk i 2015, var det også enkelte blant fansen som så rødt.

Både Daily Mail og OK! meldte at flere av stjernens Instagram-følgere reagerte kraftig på behandlingen hennes av hunden.

- Jeg liker ikke dette bildet! Du kan ikke male på hunden din... Det er ikke moralsk/riktig, skrev en av Instagram-følgerne hennes.

Saken fortsetter nedenfor.

Hippie dawgggg! # milkymilkymilk

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

- Stakkars hund, det der er ikke kult, kommenterte Instagram-brukeren «watermustang».

- Det der er ikke riktig. Det er dyremishandling, mente en tredje bruker.

- Dyr er ikke leketøy!!! raste en Instagram-bruker som kaller seg «theorangechatterbox».

Andre igjen påpekte at det finnes neglelakk som er spesiallaget for hunder, og at det ikke er sikkert at pynten var skadelig for pitbullen til Miley Cyrus.

LES OGSÅ: - 99 prosent av oss er fortsatt venner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer