Ellen DeGeneres:

I hardt vær etter corona-spøk

62-åringen blir nok en gang slaktet på sosiale medier.

FÅR KJEFT: Ellen DeGeneres (62) har den siste tiden stått i flere stormer. Nå hagler kritikken igjen, etter at hun kom med en noe uheldig corona-spøk. Foto: NTB Scanpix
FÅR KJEFT: Ellen DeGeneres (62) har den siste tiden stått i flere stormer. Nå hagler kritikken igjen, etter at hun kom med en noe uheldig corona-spøk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det stormet hardt rundt talkshow-dronningen Ellen DeGeneres (62), etter at komiker Kevin T. Porter gikk ut på Twitter og slaktet 62-åringen.

I innlegget hevder Porter at programlederen er en «diva» og at hun behandler sine ansatte dårlig, og oppfordret flere til å dele sine historier og erfaringer.

Motivasjonen bak Twitter-meldingen er fremdeles ukjent, men skredet av innlegg som fulgte, var starten på en kritikkbølge mot den folkekjære komikeren.

DeGeneres har foreløpig ikke kommentert ryktene.

EMOSJONELT: Ellen DeGeneres tok til tårene da Obama ga henne presidentens frihetsmedalje. Hun benyttet også muligheten til en mannequin-challenge i Det hvite hus. Video: Scanpix Vis mer

Kreative løsninger

Nå befinner 62-åringen seg imidlertid i hardt vær igjen, etter at hun publiserte en ny video - som en del av hennes midlertidige «The Ellen DeGeneres Show»-oppsett.

Som følge av coronapandemien vi befinner oss i, sitter en rekke talkshow-verter i karantene og har hjemmekontor, og de har dermed sett seg nødt til å finne kreative løsninger for å filme programmene sine.

DeGeneres er intet unntak, og hennes nye «scene» er plassert hjemme i stua - foran gigantiske vinduer med utsikt over hennes grønne hage. Etter å ha gitt noen oppmuntrende ord og vitser til fansen, var det imidlertid flere som så rødt.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

- Som å være i fengsel

I en vits hevdet nemlig komikeren at hennes nye hverdag er som å sitte i fengsel.

- I dag filmer jeg dette i stua mi fordi det har best lys og lyd, og alle andre rom i huset mitt er fylt med toalettpapir, åpner 62-åringen det hele med.

Komikeren refererer til at en rekke mennesker verden over hamstret toalettpapir da pandemien fremdeles var i startfasen. Deretter fortsetter hun:

- Dette er som å være i fengsel. Mest fordi jeg har hatt på meg de samme klærne i ti dager, og alle her inne er skeive, legger hun til, og ler.

- Seriøst Ellen?

Variety-skribent Caroline Framke var blant de som reagerte kraftig på utsagnet, ifølge Cosmopolitan.

«Dette ser bra ut for Ellen, når tusenvis av mennesker sitter i ekte fengselsceller og håper på det beste uten såpe og grunnleggende beskyttelse», skrev hun på Twitter.

«Å bo i et hus til 15 millioner dollar er som å være i fengsel? Seriøst Ellen?», skriver en annen.

«Kan vi alle bli enige om at vitser om fengsel bare er feil? Å plassere mennesker i bur er ikke morsomt. Ting som skjer der er ikke morsomt. Og det du går gjennom akkurat nå i din leilighet (eller din jævla villa, Ellen) er ikke sammenlignbart», raser en av følgerne på Twitter.

Deler historier

Som nevnt ovenfor har det den siste tiden stormet kraftig rundt komikeren, som har vært å anse som en storfavoritt blant publikum i en årrekke.

Talkshowet hennes, «The Ellen DeGeneres Show», har rullet over skjermene siden 2003, og i 17 år har komikeren hjulpet ansatte, enkeltpersoner og familier gjennom tøffe tider og økonomiske kriser, ved å stille opp med blant annet store pengegaver.

I kjølvannet av den opprinnelige oppfordringen fra Kevin T. Porter, har en rekke mennesker delt sine historier om talkshow-verten på Twitter.

Det inkluderer tidligere ansatte i produksjonen og andre som har jobbet tett på DeGeneres.

- Forsøkte å roe henne ned

Enkelte forteller at DeGeneres har ekstremt strenge regler på sett, for eksempel at alle ansatte må ta en tyggis før de får snakke med henne.

«Hun har en «sensitiv nese», så alle må tygge tyggis fra en bolle utenfor kontoret hennes før de snakker til henne, og hvis hun synes du lukter den dagen, må du hjem og dusje», skriver en bruker på Twitter.

En annen forteller om en episode der stjernen skal ha vært frekk i møte med en ukjent, og at kona til Ellen, Portia de Rossi (47), angivelig skal ha blitt svært flau over DeGeneres' oppførsel.

«En gammel venn jobbet ved arbeidsplassen hennes og smilte og sa «god ettermiddag» til henne en dag, og hun gikk av hengslene. «Hvem tror du at du er? Du ser ikke på meg», bla bla bla. Hun sa Portia var med og virket flau, og forsøkte å roe henne ned. Det har for alltid endret min mening om henne», skriver en annen.

LES OGSÅ: Ellen med tv-tabbe etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer