Kim Kardashian:

I hardt vær etter bildetabbe

Familien ønsker seg nå en offentlig beklagelse etter realityprofilens fototabbe.

TABBE: Kim Kardashian er kjent for å vise sin støtte til organisasjoner og kampanjer på sosiale medier. Denne gangen gikk det imidlertid galt. Foto: NTB Scanpix
TABBE: Kim Kardashian er kjent for å vise sin støtte til organisasjoner og kampanjer på sosiale medier. Denne gangen gikk det imidlertid galt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I flere byer over hele verden er pride-festival et fast innslag i juni måned. I år er det imidlertid flere ting som gjør at markeringen blir noe preget.

I forbindelse med de pågående «Black Lives Matter»-protestene, er det flere aktivister som nå retter fokuset mot det som hevdes å være en spesielt utsatt gruppe, nemlig svarte transkvinner.

I forrige uke rettet nemlig drapene på to unge kvinner, Riah Milton og Dominique “Rem’mie” Fells, et lys på den forventede levealderen for svarte transkvinner, som i USA skal være på rundt 35 år, ifølge blant andre Vogue.

Dermed tok flere tusen demonstranter til gatene i New York for å vise sin støtte. Også i sosiale medier har emneknaggen «Black Trans Lives Matter» gått sin rundgang, og Kim Kardashian (39) var naturligvis en av de første som ga saken oppmerksomhet ved å dele et bilde av de to kvinnene.

Det viste seg imidlertid at bildet av den ene kvinnen, Riah Milton, ikke er av henne, ifølge Buzzfeed News.

Bildet ble deretter liggende på 39-åringens Twitter-konto i tre dager, noe som har satt sinnene i kok hos flere, deriblant Miltons familie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer