Scott Disick:

I hardt vær etter bilde med datteren

Middagsbesøk har fått fansen til å tenne på alle plugger.

FANSEN RASER: Etter at Scott Disick delte et bilde på Instagram av datteren Penelope som poserte med en grimase, har fansen rast fra seg i kommentarfeltet. Foto: NTB scanpix, Instagram
FANSEN RASER: Etter at Scott Disick delte et bilde på Instagram av datteren Penelope som poserte med en grimase, har fansen rast fra seg i kommentarfeltet. Foto: NTB scanpix, Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært mye oppmerksomhet rundt forholdet mellom realitystjernen Scott Disick (35) og Sofia Richie (20) det siste året.

Denne gangen er det derimot ikke forholdet fansen har bitt seg merke i, men heller et bilde av 35-åringen sammen med datteren Penelope (6).

Far og datter var nemlig ute på en asiatisk restaurant for å tilbringe litt kvalitetstid sammen, da Scott besluttet å dele et bilde av seg selv sammen med seksåringen, på Instagram.

- Etterligner kinesere

Den seks år gamle datteren, et av tre barn realitystjernen har sammen med Kourtney Kardashian (39), lagde en grimase og dro øyelokkene sine opp mot pannen på bildet.

Se dette innlegget på Instagram

Best first date of 2019! ❤️🙏

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

Bildet delte Scott med sine 21 millioner følgere, og det gikk ikke ubemerket hen, og etterlot i stedet realitystjernen i hardt vær.

Flere av følgerne har rast fra seg i kommentarfeltet, og hevder at Penelopes grimase har en rasistisk holdning - ved å «etterligne asiatiske øyne».

- Hvorfor gjør datteren hans dette? Å spise asiatisk mat og samtidig være rasistisk?, kommenterer en av følgerne.

- Hun forsøker tydeligvis å etterligne kinesere, kommenterer en annen.

- Wow, dette er et godt eksempel på hvordan rasisme blir undervist. Folk er ikke født med det. Uvitenhet på sitt aller beste, raste enda en følger fra seg.

Andre mente at det er Scott sitt ansvar som forelder å lære barna sine om holdninger, og hvordan de skal oppføre seg ordentlig. Likevel var det flere som forsvarte ham ved å påpeke at poseringen ikke var støtende.

Dro på ferie med ekskjæresten

Scott og Kourtney har ikke bare datteren Penelope sammen, men også sønnene Mason (9) og Reign (4).

Eksparet gjør sitt ytterste for å gi barna en så normal oppvekst som mulig. Det er nemlig ikke til å komme unna at det har vært utfordrende tider for eksparet Kourtney og Scott etter bruddet i 2015.

FAMILIEBILDE: Her er hele familien samlet, f.v. Scott Disick med sønnen Rein, datteren Penelope, Kourtney Kardashian og sønnen Mason. Foto: NTB scanpix
FAMILIEBILDE: Her er hele familien samlet, f.v. Scott Disick med sønnen Rein, datteren Penelope, Kourtney Kardashian og sønnen Mason. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dette har blant annet innebært at Kourtney har måttet respektere eksens nye forhold til 20 år gamle Sofia Richie.

Selv om 39-åringen skal ha reagert på forholdet da Scott og Sofia først kunngjorde sin kjærlighet for hverandre, skal stridsøksen for lengst ha blitt begravd.

Det gjør seg også synlig i form av at Kourtney nylig ferierte sammen med barna, Scott og ikke minst Sofia i Cabo i Mexico. 22. desember ble familien avbildet sammen på rekke og rad i hver sin solseng, der de så ut til å nyte late dager under solen.

MODERNE FAMILIE: Rett før jul dro Sofia Richie, Kourtney Kardashian og Scott Disick på ferie til Mexico sammen med de to sistnevntes barn. Foto: NTB Scanpix
MODERNE FAMILIE: Rett før jul dro Sofia Richie, Kourtney Kardashian og Scott Disick på ferie til Mexico sammen med de to sistnevntes barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Kourtney, Scott og Sofia er en moderne familie. Alt er veldig bra mellom dem. Det kom ikke som en overraskelse at Sofia dro på ferie sammen med Scott og Kourtney, det var en familietur. Sofia og Scott er sammen, de er forelsket og hun er en del av familien nå, sa en kilde nær familien til US Magazine.

Selv Scott delte et bilde fra turen, med eksen på sin venstre side og kjæresten på den høyre.

- Hva mer kan en fyr be om?, skrev han spøkefullt på Instagram.

Overfor US Weekly forklarer kilden videre at Kourtney blant annet skal ha tatt Sofia under vingene på bakgrunn av sistnevntes kjærlighet og omsorg for barna.

- Alle liker Sofia veldig godt. Hun er kjempesøt og veldig flink med barna. Alle kommer godt overens. Når du kommer til det punktet at du kan tilbringe tid med eksen din og hans nye kjæreste, er det et fantastisk sted å være. Kourtney vet hvor heldige de er som kan ha det på den måten. Både hun og Scott sørget for å gjøre ferien så normal som mulig for barna, sa kilden.

Vis mer Vis mer

Fansen har et håp

Den siste tiden har Kourtney og Scott åpenlyst tilbrakt mer tid sammen.

I desember fikk Kourtney fansen til å sperre øynene opp nok en gang over et bilde hun har delt i sosiale medier. Det er ingen hemmelighet at mange håper at hun og Scott skal finne tilbake til hverandre, og med tanke på at de tilbringer mer tid sammen, øyner ihuga fans en liten mulighet.

Uken i forveien helte Kourtney igjen bensin på bålet ved å legge ut et bilde av seg selv, Penelope og Scott i en seng.

Se dette innlegget på Instagram

Coparenting

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

- Samarbeider, skrev Kourtney under bildet.

I kommentarfeltet rant det inn med meldinger fra fansen, som gjerne ser for seg at de blir et par igjen.

- Kan dere ikke bare bli en familie igjen? lød en kommentar.

- Jeg elsker mengden kjærlighet det er i dette bildet, skrev en annen.

Flere tok også til motmæle. Enkelte følgere mente nemlig at det er upassende at to ekser oppfører seg på den måten, spesielt hvordan Kourtney poserer foran Scott - som kjent har gått videre med Sofia Richie (20).

LES OGSÅ: - Fryder seg over Kourtneys kjærlighetsproblemer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer