Robin Thicke og April Love Geary ble foreldre:

I hardt vær etter ammebilde

Robin Thickes kjæreste har sett seg nødt til å forsvare seg selv.

FÅR KRITIKK: Robin Thickes kjæreste April Love Geary må forsvare seg selv etter at hun la ut bilde av at hun ammet datteren. Foto: Skjermdump / Instagram
FÅR KRITIKK: Robin Thickes kjæreste April Love Geary må forsvare seg selv etter at hun la ut bilde av at hun ammet datteren. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I februar ble artisten Robin Thicke (41) og modellkjæresten April Love Geary (23) foreldre, da deres lille datter Mia Love Thicke kom til verden.

Siden den gang har artisten delt flere bilder av den lille jenta i sosiale medier, i likhet med kjæresten.

Det er imidlertid ikke alle bildene som faller i like god jord hos følgerne deres, og etter at April for to dager siden la ut et bilde hvor hun ammer datteren, har hun vært i hardt vær.

Blant andre tv-personligheten Chanelle Hayes har kommet med stikk mot den nybakte moren.

- Jeg er helt for at man skal kunne velge hvordan man ønsker å mate barnet sitt, men HVORFOR føler folk at de må dele bilder av at de gjør det? Spesielt det nye bildet til Robin Thickes kjæreste. Hun har fikset håret, har på sminke og begge brystene ute. Det er så rart. Hvorfor gjør man det?, skriver hun på Twitter.

Dette har ikke gått April hus forbi, og kort tid etter svarte hun på kritikken.

- Hei Chanelle Hayes. Neste gang du skal kritisere meg for å dele et bilde av at jeg ammer, så bør du se igjennom alle bildene du har delt. Ikke det at det er noe galt med nakenbilder. En naken kropp er en vakker ting, men ikke vær en hykler, svarer hun på sin Instagram-profil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer