Robin Thicke og April Love Geary ble foreldre:

I hardt vær etter ammebilde

Robin Thickes kjæreste har sett seg nødt til å forsvare seg selv.

FÅR KRITIKK: Robin Thickes kjæreste April Love Geary må forsvare seg selv etter at hun la ut bilde av at hun ammet datteren. Foto: Skjermdump / Instagram
FÅR KRITIKK: Robin Thickes kjæreste April Love Geary må forsvare seg selv etter at hun la ut bilde av at hun ammet datteren. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I februar ble artisten Robin Thicke (41) og modellkjæresten April Love Geary (23) foreldre, da deres lille datter Mia Love Thicke kom til verden.

Siden den gang har artisten delt flere bilder av den lille jenta i sosiale medier, i likhet med kjæresten.

Det er imidlertid ikke alle bildene som faller i like god jord hos følgerne deres, og etter at April for to dager siden la ut et bilde hvor hun ammer datteren, har hun vært i hardt vær.

MOM pic by baby daddy @robinthicke

Et innlegg delt av April Love Geary (@aprillovegeary)

Blant andre tv-personligheten Chanelle Hayes har kommet med stikk mot den nybakte moren.

- Jeg er helt for at man skal kunne velge hvordan man ønsker å mate barnet sitt, men HVORFOR føler folk at de må dele bilder av at de gjør det? Spesielt det nye bildet til Robin Thickes kjæreste. Hun har fikset håret, har på sminke og begge brystene ute. Det er så rart. Hvorfor gjør man det?, skriver hun på Twitter.

Dette har ikke gått April hus forbi, og kort tid etter svarte hun på kritikken.

- Hei Chanelle Hayes. Neste gang du skal kritisere meg for å dele et bilde av at jeg ammer, så bør du se igjennom alle bildene du har delt. Ikke det at det er noe galt med nakenbilder. En naken kropp er en vakker ting, men ikke vær en hykler, svarer hun på sin Instagram-profil.

Fansen har derimot tatt den ferske moren i forsvar, og flere påpeker i kommentarfeltet hvor flott hun ser ut så kort tid etter at hun ble mamma.

- Blås opp det bildet og få det innrammet, skriver en, mens en annen påpeker at hun skal få lov til å amme hvor og når hun vil.

Allerede før den lille jenta kom til verden avslørte foreldrene hva hun skulle hete. Det avslørte dem tidligere i februar da de la ut bilde fra babyshoweren de holdt i Malibu på Instagram. Der kunne man se en vegg dekket av blomster med navnet «Mia» uthevet.

Terminen var egentlig 1. mars, som er bursdagen til Robins avdøde far, skuespilleren Alan Thicke. Men lille Mia bestemte seg for å komme til verden litt før tiden.

Robin la selv ut en video av seg selv og den nyfødte babyen på sin Instagram for tre dager siden. Han skrev følgende:

«22/2 klokken 13:33 ble Mia Love Thicke født. Takk Gud og April Love ❤️!»

On 2/22 at 13:33 Mia Love Thicke was born. Thank you God and April Love ❤️!

Et innlegg delt av Robin Thicke (@robinthicke)

Omsorgskamp

At Robin nå er blitt far på ny, kommer sikkert som en kjærkommen begivenhet for artisten. De siste årene har det nemlig stormet ganske så kraftig rundt 41-åringen.

Tidligere i år ble det kjent at han hadde en bitter omsorgstvist gående med sin eks Paula, og Robin ble ifølge TMZ ilagt besøksforbud overfor både ekskona, sønnen sin og sin tidligere svigermor. Nå skal de to imidlertid ha kommet til enighet, skrev People.

Robin Thick er på talkshowet "Chatty Man" med Alan Carr. Her snakker han om Miley-skandalen der han og Miley Cyrus var på scenen sammen. Vis mer

Det vakte blant annet sterke reaksjoner da han og Miley Cyrus (25) fremførte en ekstremt seksuelt ladet versjon av «Blurred Lines» i en duett foran millioner av unge fans under MTV Video Awards i 2013.

Kort tid etter ble Robin også utsatt for utroskapsrykter, etter at han ble avbildet sammen med en ung blondine mens han befølte henne på rumpa.

Ifølge TMZ har ekskona Paula også hevdet at han var utro - og at han ringte henne da han var på turné, mens han hadde sex med en annen dame.

LES OGSÅ: Ble pappa igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer