FÅR KRITIKK: Jessica Simpson må forsvare ektemannen Eric Johnson (t.h.) etter at han kastet deres sønn med brukket arm opp i været. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Jessica Simpson må forsvare ektemannen Eric Johnson (t.h.) etter at han kastet deres sønn med brukket arm opp i været. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jessica Simpson:

I hardt vær etter å ha kastet skadet sønn opp i lufta

Popstjernen tar ektemannen i forsvar.

Publisert

Den amerikanske artisten Jessica Simpson (38) er kjent for å flittig dele private bilder med fansen i sosiale medier. Den vakre sangstjernen ble et sex-symbol verden rundt, da hun slo igjennom med poplåten «I Wanna Love You Forever» i 1999.

Siden den gang har hun måtte tåle både ris og ros, og nå hagler det ris mot henne nok en gang.

I slutten av juni delte hun nemlig en video av sønnen, Ace Knute (5), som så ut til å more seg i vannet med faren, Eric Johnson (38).

Fansen ser rødt

Far og sønn imponerte i vannet hvor sistnevnte ble kastet høyt opp i lufta av pappaen og tok salto ned i vannet.

Dette har ikke gått ubemerket hen hos enkelte fans, som nå raser mot Jessica. Andre tar derimot stjernen, som også er mamma til datteren Maxwell Drew (6) i forsvar.

Den fem år gamle sønnen til Jessica og Eric brakk nemlig armen tidligere i sommer. Fansen reagerer derfor sterkt på at Ace Knute blir kastet rundt med gips på armen.

A broken bone doesn’t hold this kiddo down #waterproofcast #ACEKNUTE

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

- Et brukkent ben holder ikke denne ungen nede, skriver Jessica Simpson til videoen, etterfulgt av emneknaggen, «vanntett gips».

Dette har fått flere av følgerne til å se rødt og i et nytt intervju tar artisten ektemannen i forsvar.

- Jeg delte Ace i bassenget med en vanntett gips, for det er virkelig ikke noe som stopper et barn. Sånn er han, forklarer hun til Extra ifølge Daily Mail.

- Han må bare ha gipsen på i tre uker og var i bassenget den dagen. Jeg vet ikke engang om gipsen var stivnet enda. Hør, det gjør ham glad og barn er barn, fortsatte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Da sønnen brakk armen delte moren det uheldige øyeblikket på legevakten med følgerne sine.

- Denne ungen knuser mer enn bare hjerter om dagen, skrev hun den gang, og la til som emneknagg at hun gråt mer enn sønnen. Fem år gamle Ace smilte nemlig tappert etter å ha fått på gipsen.

Bikinibilder

Popstjernen deler som nevnt mye av familielivet sitt i sosiale medier, enten det er hete bilder av seg selv og ektemannen eller søte bilder av ungene.

I mai overrasket tobarnsmoren med en rekke bikinibilder fra en eksotisk ferie. De bildene splittet også fansen.

Mens noen roset sangfuglen for hennes veldreide kropp i kommentarfeltene, haglet det kritikk og hetsing fra andre.

Saken fortsetter nedenfor.

I taught my husband the art of the closet selfie 😜

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

Jessica og Eric, som giftet seg i 2014, skal ha dratt på den eksotiske ferien sammen med et annet vennepar for å pleie kjærligheten og få et avbrekk fra den travle hverdagen.

- Jess og Eric koste seg på stranden, slappet av ved bassenget, prøvde paddle board og snorklet i det krystallklare vannet med vennene sine. Det er første turen de har tatt sammen uten ungene sine - siden bryllupsreisen, fortalte en kilde til E! News.

- De har tilbrakt kvalitetstid sammen ved å spasere langs stranda og spise romantiske middager. De har vært utrolig kjærlige med hverandre og det virker som de er veldig forelsket.

Var med i reality

Jessica Simpsons ble for alvor kjent i 2003 da hun sammen med sin daværende ektemann, Nick Lachey (44) var med i MTVs program «Newlyweds».

Et av hennes mest omtalte øyeblikk var da hun stilte spørsmål ved om hun spiste kylling eller tunfisk.

Stjernen spiste en boks med tunfisk, men fra merket «Chicken of the sea». Hun var derfor usikker på hva det egentlig var. Scenen gjorde imidlertid den da temmelig ferske TV-profilen til stjerne over natten.

LES OGSÅ: Setter sinnene i kok med sitt nye bilde av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer