Jessica Simpson:

I hardt vær etter å ha kastet skadet sønn opp i lufta

Popstjernen tar ektemannen i forsvar.

FÅR KRITIKK: Jessica Simpson må forsvare ektemannen Eric Johnson (t.h.) etter at han kastet deres sønn med brukket arm opp i været. Foto: NTB Scanpix
FÅR KRITIKK: Jessica Simpson må forsvare ektemannen Eric Johnson (t.h.) etter at han kastet deres sønn med brukket arm opp i været. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske artisten Jessica Simpson (38) er kjent for å flittig dele private bilder med fansen i sosiale medier. Den vakre sangstjernen ble et sex-symbol verden rundt, da hun slo igjennom med poplåten «I Wanna Love You Forever» i 1999.

Siden den gang har hun måtte tåle både ris og ros, og nå hagler det ris mot henne nok en gang.

I slutten av juni delte hun nemlig en video av sønnen, Ace Knute (5), som så ut til å more seg i vannet med faren, Eric Johnson (38).

Fansen ser rødt

Far og sønn imponerte i vannet hvor sistnevnte ble kastet høyt opp i lufta av pappaen og tok salto ned i vannet.

Dette har ikke gått ubemerket hen hos enkelte fans, som nå raser mot Jessica. Andre tar derimot stjernen, som også er mamma til datteren Maxwell Drew (6) i forsvar.

Den fem år gamle sønnen til Jessica og Eric brakk nemlig armen tidligere i sommer. Fansen reagerer derfor sterkt på at Ace Knute blir kastet rundt med gips på armen.

- Et brukkent ben holder ikke denne ungen nede, skriver Jessica Simpson til videoen, etterfulgt av emneknaggen, «vanntett gips».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer