Kim Kardashian:

I hardt vær: - Ekstremt skuffet

Realitystjernen mottar sterk kritikk fra flere hold.

RASER: Flere har reagert etter at Kim Kardashian tok i bruk Marilyn Monroes ikoniske kjole på Met-gallaen. Foto: Evan Agostini / AP / NTB
RASER: Flere har reagert etter at Kim Kardashian tok i bruk Marilyn Monroes ikoniske kjole på Met-gallaen. Foto: Evan Agostini / AP / NTB Vis mer
Publisert

Natt til tirsdag denne uken gikk det som anses som den største motefesten i året, av stabelen. Met-gallaen i New York tiltrekker seg kjendiser fra hele verden, deriblant vår egen Renate Reinsve (34).

Blant gjestene som endte opp som den store snakkisen i etterkant var, ikke overraskende, Kim Kardashian (41) - igjen.

I fjor overrasket hun «alle» ved å dukke opp i et svart, heldekkende antrekk - men i år overgikk hun seg selv ved å ankomme gallaen i en av de mest ikoniske kjolene i USAs historie. Kardashian var nemlig kledd i Marilyn Monroes «Happy Birthday Mr. President»-kjole.

- Kjolen ble fraktet av vakter, og jeg måtte bruke hansker for å prøve den, fortalte realitystjernen til amerikanske Vogue.

- Ekstremt skuffet

Selv om 41-åringen strålte i de berømte trappene, er ikke alle like fornøyde med realitystjernens valg av antrekk.

Michelle Morgan, forfatter av boken «The Girl: Marilyn Monroe, the Seven Year Itch, and the Birth of an Unlikely Feminist» er blant Marilyn Monroe-ekspertene som uttaler seg til New York Post.

Hun sier at hun er «ekstremt skuffet».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer