Kim Kardashian:

I hardt vær: - Upassende

Søsteren til O.J. Simpsons drepte ekskone har lite til overs for tv-stjernens spøk.

SNL-VERT: Kim Kardashian ledet «Saturday Night Live» i helgen. Foto: Ruba/Backgrid/NTB
SNL-VERT: Kim Kardashian ledet «Saturday Night Live» i helgen. Foto: Ruba/Backgrid/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Saturday Night Live» er blant annet kjent for å dra store, internasjonale kjendiser inn i sitt humorunivers.

Hver lørdag får et kjent fjes være vert for programmet, og folk som forretningsmann Elon Musk (50), skuespiller Tom Hanks (65) og tidligere president Donald Trump (75) har vært å se på showet.

Denne gangen var det ingen ringere enn realitystjerne Kim Kardashian West (40) som inntok programlederrollen. Showet kranser seg gjerne rundt kveldens stjerne, og hun dukket opp i flere av programmets sketsjer.

40-åringen sparte heller ikke på kruttet, og gjorde narr av nærmest samtlige familiemedlemmer, i tillegg til seg selv. Blant annet spøkte hun om sexvideoen hun først ble kjent for.

- Jeg har ikke hatt en filmpremiere på lang tid. Jeg mener, jeg har bare spilt i én film som har kommet ut, og da var det ikke engang noen som fortalte meg at den hadde premiere, sa hun i åpningsmonologen.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Fleipet om knivdrapene

Selv om Kardashians opptreden applauderes av flere, er det ikke alle som er like imponert. Hun er som kjent datter av en av idrettsutøver O.J. Simpsons forsvarere, den avdøde advokaten Robert Kardashian. Det kommer hun også inn på ved programmets start.

- Det var gjennom ham jeg møtte min første svarte mann. Vil dere ta et «stab in the dark» på hvem det var? Jeg vet det er rart å huske den første svarte mannen man så, men O.J. etterlater et merke. Eller flere. Eller ikke i det hele tatt. Jeg vet fortsatt ikke, sier hun, med tydelig referanse til at hans ekskone og hennes venn ble knivstukket flere ganger.

TRAGEDIE: Nicole Brown Simpson og O.J. Simpson i 1984 - ti år før drapene. Foto: Bei/REX/NTB
TRAGEDIE: Nicole Brown Simpson og O.J. Simpson i 1984 - ti år før drapene. Foto: Bei/REX/NTB Vis mer

Nicole Brown Simpson og Ron Goldman ble funnet drept 12. juni 1994. Hun ble knivstukket sju ganger, og var nesten halshogget. Eksmannen O.J. Simpson ble raskt politiets hovedmistenkte, og prøvde siden å stikke av fra politiet.

I rettssaken ble han imidlertid frikjent. Den dag i dag mener folk fortsatt at han begikk drapene, da flere bevis pekte mot ham. Det har heller aldri blitt presentert en alternativ gjerningsperson av politiet.

- Upassende og ufølsomme

Den brutale drapssaken ble altså fleipet med av Kardashian, og gitt at det er langt tilbake i tid, og at takhøyden på SNL er høy, blir hun sannsynligvis tilgitt av de fleste.

Men søsteren til Nicole Brown Simpson, Tanya Brown, synes ikke spøken var innafor i det hele tatt, og kaller den «smakløs» overfor kjendisnettstedet TMZ.

- Vitsene var veldig upassende og ufølsomme, sier hun.

VANT RETTSSAKEN: O.J. Simpson nederst sammen med blant andre Robert Kardashian (til høyre). Foto: Sam Mircovich/AP/NTB
VANT RETTSSAKEN: O.J. Simpson nederst sammen med blant andre Robert Kardashian (til høyre). Foto: Sam Mircovich/AP/NTB Vis mer

Brown setter spørsmålstegn ved om Kardashian i det hele tatt brydde seg om Nicole, selv om moren Kris Jenner (65) var nær venninne av henne. Hun reagerer også på at Kardashian godtok manuset, som hun antar forfattere ved programmet står for.

Andre har også reagert på vitsene.

«Kan pressen som hyllet Kim Kardashians SNL-monolog, som latterliggjorde Nicole Browns gjentatte vold fra O.J. Simpson og hennes grusomme og voldsomme død (hun vitset om begge), ta en pause og publisere bilder av Nicoles skader. Det er for faen ikke morsomt», skriver forfatter Don Winslow på Twitter.

Det er blandede reaksjoner fra dem som har kommentert innlegget. Noen mener at kritikken er på sin plass, mens andre viser til at Kardashian ikke hadde vært kjent hadde det ikke vært for rettssaken.

LES OGSÅ: Kylies ekskjæreste arrestert for partnervold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer