Elsa Pataky:

I hardt vær:
- Så skuffende

«Fast and the Furious»-stjernen mottar massiv kritikk etter video.

KRITISERES: Elsa Pataky mottar kritikk fra fansen etter en skjønnhetsvideo. Her avbildet med ektemannen Chris Hemsworth. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
KRITISERES: Elsa Pataky mottar kritikk fra fansen etter en skjønnhetsvideo. Her avbildet med ektemannen Chris Hemsworth. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Elsa Pataky (44) er kjent for sin rolle som Elena Neves i «Fast and the Furious». Hverdagen tilbringer hun i solfylte Byron Bay med ektemannen Chris Hemsworth (37) og deres tre barn.

Modellen har fått mye ros for sitt ungdommelige utseende, og nylig stilte hun opp i Vogue Australias YouTube-kanal i en video de har gitt navnet «Elsa Patakys guide til ungdommelig hud og glød».

Ifølge australske News deler 44-åringen sine beste tips, samt viser frem sine favorittprodukter fra merket Dior, som hun er ambassadør for.

Men oppmerksomme seere har bitt seg merke i én viktig mangel.

POPULÆR: Skuespiller Chris Hemsworth fikk gjennomgå da han gjestet Ellen Degeneres sitt talkshow. Vis mer

Sterke reaksjoner

I videoen skal Pataky ta seeren gjennom en åttetrinns morgenrutine.

Trebarnsmoren forteller at hun begynner dagen med en kald dusj og et glass med varmt vann med lime. Noe som kan høres snodig ut for mange.

Videre lister Pataky opp en rekke Dior-produkter hun anbefaler for å få en såkalt «morgenglød». Etter mye serum og kremer, er siste steg av morgenrutinen å definere øyenbryn, legge litt farge i kinnene, maskara på vippene og leppomade på leppene.

I kommentarfeltet er det imidlertid ingen tvil om hva seerne mener mangler i videoen:

«Dette var en reklame for Dior - hvordan kan du ikke inkludere solkrem som en del av morgenrutinen din?», kommenterer en.

«Solkrem!!!!! Du trenger solkrem for guds skyld!» raser en annen.

Andre kommentarer lyder:

«Ingen solkrem?? Så skuffende! Spesielt når du bor i Australia! Alle serum og kremer i verden er ubrukelige uten solbeskyttelse».

«HVOR ER SOLKREMEN ???!».

FÅR REFS: Kjendiser må også holde seg hjemme på grunn av coronaviruset, og prøver derfor å spre kjærlighet og glede på nye måter. Det er likevel ikke alt som går helt hjem til folket. Video: Rød Løper Vis mer

Alvorlige konsekvenser

Fansen mener det er åpenbart at Pataky har gjort en skikkelig blemme ved å unnlate solkremen som en del av morgenrutinen sin i et land som Australia.

Noen kommenterer også at hele én av fire i Australia får føflekkreft, som er en kjent konsekvens av å ikke beskytte huden mot sol.

44-åringen selv er oppvokst i Madrid. De fem første årene av ekteskapet med Hemsworth tilbrakte de i Los Angeles, før de i 2015 flyttet til solrike Byron Bay på Australias østkyst.

Ifølge News innrømmet «Fast and the Furious»-stjernen i fjor overfor Harper’s Bazaar at hun sverger til å bruke solfaktor 50 hver dag.

VIRALT MONSTER: Da Mark Zuckerberg var på Hawaii i 2020 begynte bilder av ham med unormalt store mengder solkrem å sirkulere på nettet. Nå forklarer han hvorfor. Foto: Maga /NTB Scanpix. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

«Perfekt» ekteskap

Utad later mye til at stjerneparet Chris Hemsworth (37) og Elsa Pataky (44) er svært lykkelige i ekteskapet.

Paret, som giftet seg for elleve år siden, har imidlertid tidligere avslørt at ingenting er så perfekt som det ser ut som.

I fjor delte Pataky flere detaljer om ekteskapet med «Thor»-stjernen, og trakk frem både opp- og nedturer.

- Det er morsomt at alle ser på oss som det perfekte paret, sa hun innledningsvis i et intervju med australske Body + Soul.

- Men ikke søren. Det har vært opp- og nedturer, og vi jobber med forholdet. Jeg tror at alle forhold alltid er under arbeid. Det er ikke lett, fortsatte hun, og la til at hun alltid forsøker å se positivt på ting.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

I et intervju med australske News i 2019 kunne også Hemsworth avsløre at paret har sine utfordringer. Blant annet er begge sta og fulle av forskjellige meninger.

- Jeg kan være ganske sta, og det kan hun også. Der kan vi nok krangle litt. Men vi har vært flinke til å stå sammen, alt tatt i betraktning. Vi har begge sterke meninger og en stor entusiasme for det vi tror på og sier, sa han.

LES OGSÅ: - Trender på Twitter fordi jeg er stygg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer