Elsa Pataky:

I hardt vær:
- Så skuffende

«Fast and the Furious»-stjernen mottar massiv kritikk etter video.

KRITISERES: Elsa Pataky mottar kritikk fra fansen etter en skjønnhetsvideo. Her avbildet med ektemannen Chris Hemsworth. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB
KRITISERES: Elsa Pataky mottar kritikk fra fansen etter en skjønnhetsvideo. Her avbildet med ektemannen Chris Hemsworth. Foto: Dave Allocca / Starpix / REX / NTB Vis mer
Publisert

Modell og skuespiller Elsa Pataky (44) er kjent for sin rolle som Elena Neves i «Fast and the Furious». Hverdagen tilbringer hun i solfylte Byron Bay med ektemannen Chris Hemsworth (37) og deres tre barn.

Modellen har fått mye ros for sitt ungdommelige utseende, og nylig stilte hun opp i Vogue Australias YouTube-kanal i en video de har gitt navnet «Elsa Patakys guide til ungdommelig hud og glød».

Ifølge australske News deler 44-åringen sine beste tips, samt viser frem sine favorittprodukter fra merket Dior, som hun er ambassadør for.

Men oppmerksomme seere har bitt seg merke i én viktig mangel.

Sterke reaksjoner

I videoen skal Pataky ta seeren gjennom en åttetrinns morgenrutine.

Trebarnsmoren forteller at hun begynner dagen med en kald dusj og et glass med varmt vann med lime. Noe som kan høres snodig ut for mange.

Videre lister Pataky opp en rekke Dior-produkter hun anbefaler for å få en såkalt «morgenglød». Etter mye serum og kremer, er siste steg av morgenrutinen å definere øyenbryn, legge litt farge i kinnene, maskara på vippene og leppomade på leppene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer