Hilaria Baldwin:

I hardt vær: - Ingen skam

Hilaria og Alec Baldwin venter sitt femte barn sammen og tar gjerne imot hjelp.

SVARER KRITIKERNE: Alec og Hilaria Baldwin blir snart foreldre til sitt femte barn sammen. Paret kritiseres for å benytte seg av barnepike, noe de nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix
SVARER KRITIKERNE: Alec og Hilaria Baldwin blir snart foreldre til sitt femte barn sammen. Paret kritiseres for å benytte seg av barnepike, noe de nå slår tilbake mot. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor forsøkte stjerneparet Hilaria (36) og Alec Baldwin (62) å utvide familien to ganger, men begge graviditetene endte i to hjerteskjærende spontanaborter.

I april kom imidlertid gladbeskjeden om at paret venter sitt femte barn sammen, og at drømmen om større familie er på vei til å gå i oppfyllelse.

Fra tidligere har de datteren Carmen (6) og sønnene Rafael (4), Leonardo (3) og Romeo (2) sammen. Alec har også datteren Ireland (24) fra ekteskapet med Kim Basinger.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

- Fysj, hun har barnepike

Den forholdsvis store familien har en rekke ganger skapt overskrifter for åpenheten sin om både det ene og det andre, og nå får Hilaria nok en gang mye oppmerksomhet.

Tidligere har hun nemlig avslørt at hun og ektemannen benytter seg av barnepike til barna, og at de leier en bolig i nærheten slik at hjelpen skal være lett tilgjengelig.

Dette har imidlertid ikke falt i god jord hos følgerne hennes, noe Hilaria nå har sett seg nødt til å forsvare.

- Folk skriver at fysj, hun har barnepike. Men det betyr ikke at man ikke kan ta vare på sine egne barn. Det betyr rett og slett at jeg også jobber. Jeg jobber hver eneste dag. Og at folk får deg til å føle deg dårlig for det er ikke rettferdig, sier hun i et intervju med Mom School ifølge People.

Ifølge 36-åringen bor verken hennes eller ektemannens familie i nærheten, noe som gjør det vanskeligere å få hjelp av dem.

- Akkurat nå er de yngste barna 2, 3 og 4 år gamle, og vi har en syvåring. Det er ok å ta imot hjelp, og det er ingen skam knyttet til at andre kan gi deg det, fortsetter hun.

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

- Har ikke ord

Paret, som altså venter sitt femte barn om noen måneder, har den siste tiden undervist alle barna sine hjemme som følge av coronaviruset. Nå ser moren frem til at hverdagen normaliserer seg litt, men legger ikke skjul på at hun er forsiktig med tanke på pandemien som fremdeles pågår.

- De sier alltid at de over 60 skal være påpasselige og Alec ble akkurat 62. Jeg er gravid og immunforsvaret er ikke helt på topp når man er det, forteller Hilaria ifølge People.

Stjernekona forteller at hun ikke vet hvordan fødselen vil utspille seg, ei heller om ektemannen vil kunne være med.

«Skru opp lyden. Jeg lar babyen tale fordi jeg ikke har ordene til å uttrykke hva denne lyden får oss til å føle. Fikk akkurat den gode nyheten om at alt er bra og at alt er sunt med dette lille barnet. Jeg ønsket å dele dette med dere. Vi prøver igjen», skrev 36-åringen til en video da hun avslørte at paret venter barn igjen.

Hilaria og Alec Baldwin giftet seg i 2012, og siden den gang har barn og familie virkelig stått i fokus hos dem. Året etter bryllupet kom deres første barn til verden, og siden har de tre sønnene kommet som perler på en snor. Snart vokser familien med enda et barn.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

LES OGSÅ: - Usikker på nytt barn etter spontanaborten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer