Brooklyn Beckham:

I hardt vær: - Gir ikke mening

Brooklyn Beckhams oppfordring faller ikke i god jord hos følgerne hans.

UHELDIG: Brooklyn Beckham får kritikk for reklame i sosiale medier. Her med forloveden Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
UHELDIG: Brooklyn Beckham får kritikk for reklame i sosiale medier. Her med forloveden Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Den siste tiden er det kjærlighetslivet til kjendissønn Brooklyn Beckham (22) som har skapt de fleste overskriftene om ham i tabloidpressen. Denne gangen er det imidlertid ikke like idyllisk.

Flere ser nemlig rødt etter en ny reklame 22-åringen har frontet.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

- Gir ikke mening

Beckham, som er den eldste sønnen til stjerneparet Victoria (47) og David Beckham (46), reklamerer nemlig i sosiale medier for et vegansk fottøy, og oppfordrer sine 13,1 millioner følgere til å kjøpe veganske produkter.

Det som i utgangspunktet skulle være en reklame med et godt miljøbudskap, viser seg å bli tatt imot som alt annet enn det.

En rekke medier, deriblant Ekstra Bladet, har omtalt det som vel trygt kan kalles et blandet budskap fra unge Beckham.

22-åringen har nemlig også nettopp fortalt på Instagram at han elsker biff, og at han ofte spiser det flere ganger i uken. Dette har ikke falt helt i god jord hos følgerne hans.

«Søte venn. Du spiser biff så ofte at dette gir ikke mening», skriver en følger.

GODE FERDIGHETER: David Beckhams datter Harper viste i en Instagram-video sine ferdigheter. Video: Instagram @davidbackham Vis mer

«Du promoterer veganske sko, men er ikke selv veganer?» undrer en annen, mens en tredje hevder han bare har tatt på seg reklamejobben for penger.

«Du spiser biff tre ganger i uken. Går med veganske sko for penger».

Brooklyn Beckham har hittil ikke kommentert kritikken.

Offentlig forhold

Som nevnt er det vanligvis kjærlighetslivet sitt 22-åringen vanligvis skaper overskrifter for. Privat er han forlovet med skuespillerkjæresten Nicola Peltz (27).

Paret bekreftet forholdet i januar for to år siden, og forlovet seg et halvt år senere.

YDMYKES: David Beckham fikk virkelig kjørt seg da James Corden regisserte en spøk av høyeste klasse. Vis mer

LES OGSÅ: Kjøpte luksusbolig med forloveden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer