Brooklyn Beckham:

I hardt vær: - Gir ikke mening

Brooklyn Beckhams oppfordring faller ikke i god jord hos følgerne hans.

UHELDIG: Brooklyn Beckham får kritikk for reklame i sosiale medier. Her med forloveden Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB
UHELDIG: Brooklyn Beckham får kritikk for reklame i sosiale medier. Her med forloveden Nicola Peltz. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Den siste tiden er det kjærlighetslivet til kjendissønn Brooklyn Beckham (22) som har skapt de fleste overskriftene om ham i tabloidpressen. Denne gangen er det imidlertid ikke like idyllisk.

Flere ser nemlig rødt etter en ny reklame 22-åringen har frontet.

- Gir ikke mening

Beckham, som er den eldste sønnen til stjerneparet Victoria (47) og David Beckham (46), reklamerer nemlig i sosiale medier for et vegansk fottøy, og oppfordrer sine 13,1 millioner følgere til å kjøpe veganske produkter.

Det som i utgangspunktet skulle være en reklame med et godt miljøbudskap, viser seg å bli tatt imot som alt annet enn det.

En rekke medier, deriblant Ekstra Bladet, har omtalt det som vel trygt kan kalles et blandet budskap fra unge Beckham.

22-åringen har nemlig også nettopp fortalt på Instagram at han elsker biff, og at han ofte spiser det flere ganger i uken. Dette har ikke falt helt i god jord hos følgerne hans.

«Søte venn. Du spiser biff så ofte at dette gir ikke mening», skriver en følger.

«Du promoterer veganske sko, men er ikke selv veganer?» undrer en annen, mens en tredje hevder han bare har tatt på seg reklamejobben for penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer