Piers Morgan:

I hardt vær: - En trang til å skape drama

Slaktet en OL-deltaker. Det falt ikke i god jord.

UPOPULÆR: Piers Morgan har flere ganger gjort seg upopulær på grunn av sine krasse meninger. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
UPOPULÆR: Piers Morgan har flere ganger gjort seg upopulær på grunn av sine krasse meninger. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Onsdag ble det kjent at Simone Biles (24), kjent som en av verdens beste turnere, trekker seg fra nok en øvelse under Tokyo-OL. Årsaken er at hun trenger å fokusere på sin mentale helse.

Hun har fått massiv støtte fordi hun velger å prioritere helsen fremfor medaljer, og folk verden over har hyllet valget hennes.

Det takket hun for på sine sosiale medier torsdag.

Men det er én som ikke synes noe om valget til 24-åringen.

- Du svikter landet ditt

Den britiske programlederen Piers Morgan (56) har tidligere stått i stormen etter en voldsom tirade mot hertuginne Meghan og prins Harry. Nå er han igjen ute og slenger med leppa.

Denne gangen er det Biles som får gjennomgå.

Morgan slaktet den unge OL-deltakeren og mente at psykiske problemer ikke var en unnskyldning for dårlige prestasjoner.

«Beklager Simone Biles, men det er ikke noe heroisk eller modig ved å gi opp fordi du ikke har det gøy - du svikter lagkameratene, fansen og landet ditt», skriver han på Twitter onsdag.

Det har derimot ikke blitt like godt tatt imot som Biles' valg.

Raser mot Morgan

Flere kjendiser har nå tatt til orde på Twitter for å uttrykke sin forakt over Morgans utsagn.

Blant dem som har uttalt seg, finner vi «Ringenes herre»-stjernen Elijah Wood (40).

«Piers, du kan umulig forstå hvordan det føles å være en atlet på det nivået, og hvordan det er å ha det presset hengende over seg. Sett deg ned. Din trang til å skape drama har ikke bare blitt en rutine for deg, men den er også kjedelig og den kler deg ikke». Det skriver Wood på Twitter.

Morgan selv svarer kun med å rette på en skrivefeil.

STORMER UT: Her stormer Piers Morgan ut under «Good Morning Britain»-sendingen. Video: ITV. Vis mer

Også skuespiller Ed Asner (91) har kastet seg over tastaturet. Han skriver følgende:

«Jeg er ikke overrasket over å se den slags fra en person som Piers Morgan. En person som ikke klarer annet enn å sitte og kritisere andre mennesker. Simone Biles er en helt, og hun sto opp for seg selv i en svært vanskelig situasjon».

Stort navn

Simone Biles er et stort navn i gymnastikkens verden og har allerede, i en alder av 24, karret til seg hele seks olympiske medaljer.

Hun trakk seg fra finalen i lagkonkurransen på onsdag, og kunngjorde deretter at hun heller ikke har tenkt å delta i torsdagens flerkamp.

Imidlertid har Biles fortsatt muligheten til å delta i fire disipliner, hvis hun ønsker det. Etter planen skal hun være på gulvet igjen om fire dager, noe som vil gi henne litt tid til å forberede seg.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Nå har han gitt sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

LES OGSÅ: Raser mot stjerneparet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer